Magnus Karlsson lämnar SSK efter 8 år
Publicerad: 2020-04-20
SSK´s marknadschef Magnus Karlsson väljer att gå vidare i karriären efter 8 år i Sportklubben.

Efter en lång och trogen tjänst hos SSK väljer nu Magnus Karlsson att ta nästa steg i sin karriär. Han har under 8 år varit SSK trogen och vi är otroligt glada att vi fått ha Magnus här under så många år. En medarbetare som kommer bli väldigt saknad!

Magnus säger såhär kring beslutet att gå vidare i karriären:

" Jag har efter 8 år i SSK:s tjänst valt att gå vidare i min karriär. Det har varit en helt fantastisk resa där jag haft förmånen att träffa och lära känna så otroligt många människor och framförallt SSK:are. Det är få förunnat att få arbeta med något som man brinner för och som ligger en så varmt om hjärtat, vilket är något jag alltid kommer vara tacksam för och bära med mig.

Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla mina kollegor som jag haft genom åren, ni har varit helt MAGISKA och tillsammans har vi arbetat hårt och lyckats genomföra och skapa massor av bra saker för SSK. Sen vill jag även självklart passa på att tacka Gamla SSK och alla sponsorer som stått ut med mig under denna tid, ingen nämnd, ingen glömd. Avslutningsvis vill självklart även tacka ALLA SSK:are, stora som små. Ert stöd, engagemang och uppmuntrande har varit helt fantastiskt och är bränslet som gör att man hela tiden orkar köra. Tillsammans är vi SSK! Tillsammans, framåt och uppåt!

SSK is the best, may the best team win

//Magnus Karlsson".

Nu behöver vi hjälp att hitta vår nästa säljstjärna! Vi söker dig som är: driven, utåtriktad, engagerad, initiativrik, relationsskapande och handlingskraftig! Är du den vi söker eller vet du någon som skulle passa som försäljningsansvarig hos SSK?! Spana in jobbannonsen HÄR!

Södertälje Sportklubb