Hemmapremiär: SSK - DIF!
Publicerad: 2022-09-30
Det är äntligen dags! Ikväll släpps pucken inför fullsatta läktare i Scaniarinken när vi tar emot Djurgården i hemmapremiären av HockeyAllsvenskan 22/23.

SSK vs DIF

Kvällens match är redan slutsåld och vi kan vänta oss en magisk inramning i Scaniarinken ikväll. Inför kvällens match har vi lyckats samla ihop fyra poäng på två bortamatcher efter en poäng i Östersund och full pott i onsdags. Vi kommer till spel idag med samtliga spelare tillgängliga (utöver sedan tidigare skadade Bergvik och Umicevic), laguppställningen släpps på kl 17:00. Kvällens motståndare Djurgården gör sitt första HockeyAllsvenska framträdande i Scaniarinken på många år och det vankas publikfest på läktarna. Gästerna har blandat och gett efter två spelade omgångar. Full pott hemma mot Västerås i premiärmatchen för att sedan förlora på hemmaplan mot Kristianstad senast. Det vi vet är att det kommer bli tajt och tufft i Scaniarinken ikväll.

Kom i tid!

Visitering av samtliga besökare till kvällens match gör att inpasseringen kommer ta lite extra lång tid. Vi rekommenderar samtliga att vara på plats till 18:00!

Se kvällens match på C more

Du som inte fått tag på en biljett till kvällens heta derby följer givetvis matchen på C more. Har du inte tecknat upp dig kan du ta del av ett fint erbjudande där du både får ett maxat utbud samtidigt som du stöttar SSK. Läs mer här.

Södertälje Sportklubb