Välkommen att söka jobb i Scaniarinken – vi söker personal till kiosk- och restaurangverksamheten!

4 juni 2019 08:33

Vill du vara med om att skapa upplevelser tillsammans med Scaniarinken/Tälje Event AB och Södertälje SK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Sök jobb inom vår kiosk- och restaurangverksamhet. Läs mer och ansök här!


Vi hjälps tillsammans åt att skapa goda upplevelser för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt jobbar vi för att tillhöra framkanten av arenor. Vi är en arena med många möjligheter.

Som anställd på Scaniarinken/Tälje Event AB får du möjligheten till en fartfylld upplevelse i en härlig miljö. Här får du många nya vänner och kollegor. Du är en del i ett team på närmare 50 personer som jobbar i allt från kiosker och food court till fine dining & bufféer. Ingen dag är den andra lik och du får en unik erfarenhet inom serviceyrket.

Vi anordnar hockeyevent augusti till april, och blandar upp det med andra arrangemang som till exempel mässor, ungdomsturneringar, basketmatcher samt daglig lunch och konferensservering. Varje år besöks arenan av fler än 100.000 personer vid över 30 evenemang.

Om Scaniarinken

Scaniarinken ligger i Geneta vid trafikplats Wasa i dom västra delarana av Södertälje i höjd med E20. Närmsta grannarna är Södertälje fotbollsarena och Wasa handelsplats. Det finns mycket bra bussförbindelser precis utanför Scaniarinken, som tar dig ner till centrum som är beläget 5 km härifrån. Arenan fick ett nytt utseende 2005 efter omfattande renovering, men arenan invigdes redan 1970. Arenan har i dag en publikkapacitet på 6 200. Förutom en mängd SSK-matcher har arenan även stått som värd för tv-produktioner som ex Talang, landskamper och turneringsspel med Tre Kronor, både a-lag. Vi är nu närmast en del i den svenska ansökan för vinter OS- 2026, där vi hoppas på att få vara en del av arrangemanget.

Vår värdegrund

Framåt och uppåt. Tillsammans! Detta är något vi lägger stor vikt i hos Södertälje SK och Tälje Event. Vi ska alltid vara målmedvetna, trovärdiga och professionella. Vi kommunicerar med tydlighet, lyhördhet och ödmjukhet. Vi är informativa kring våra mål och värderingar. Vi är trovärdiga och skapar hållbara relationer med andra och vi gör det tillsammans.

Vår personal

Alla som börjar jobba hos oss på Scaniarinken genomför vår interna utbildning. Det är som ett körkort för att jobba hos oss. Utbildningen innehåller förberedande information och verktyg som kommer komma till användning för arbetet hos oss. Vi säkerställer att alla medarbetare har samma grund att stå på och har de bästa förutsättningarna för att leverera en upplevelse utöver det vanliga till våra gäster. Vi utför även flera praktiska utbildningar, föreläsningar mm på plats i arenan. Att du är glad, positiv och social ser vi som en självklarhet. Vi tror på att glada medarbetare leder till glada gäster.

De flesta tjänsterna hos oss kräver förkunskaper eller tidigare erfarenhet, men det finns även vissa tjänster som inte kräver någon tidigare erfarenhet. Vi lägger stort värde i att leverera den bästa servicen med ett öga för detaljer. Men rätt inställning och vilja att jobba kommer du långt. Motivation slår oftast klass som man brukar säga i idrottens värld.

Frågor och svar (Q&A)

Q: Hur söker jag jobb till en annonserad tjänst?

A: Vi tar emot alla ansökningar via vår mailadress [email protected] så för att vara med i rekryteringsprocessen är det viktigt att du söker via den innan utsatt datum. Informationen om de olika tjänsterna hittar du här nedan. Det är viktigt att du bifogar både ditt CV och ditt personliga brev så vi får en uppfattning om vem du är. VIKTIGT: I ansökan skriver du i ämnesraden på mailet vilken tjänst du söker ex servering

Q: Hur mycket behöver jag jobba?

A: Vi ställer stora krav vid tillgänglighet. Vi har redan nu ett utsatt spelschema och vet på så sätt vilka dagar som vi har behov av personal. Det är viktigt att du är tillgänglig alla dessa dagar om du vill jobba på Scaniarinken

Q: Är ni kollektivt anslutna?

A: Det är självklart! Vi är tillämpar HRF’s direktiv.

Q: Vad kommer jag få för lön?

A: Vi har avtalsenliga löner på alla tjänster. Vilket avtal som gäller beror på vilken tjänst du kommer att ha, samt på din dokumenterade erfarenhet.

Q: Hur gammal måste jag vara för att jobba i Scaniarinken?

A: Vi ser helst att du har fyllt 18 år för restauranger & barer.

Våra lediga tjänster

Här ser du vilka olika tjänster som vi söker inför säsongen 2019/2020. Det är viktigt att du bifogar ditt CV och ett personligt brev där du presenterar dig själv. Sista ansökningsdagen är 16/8 2019. Urval sker löpande så vänta inte med att ansöka.

I alla våra team är service det absolut viktigaste. Det är något vi värdesätter högt och kräver på alla positioner. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårt eventschema. Det är såklart meriterande om du haft liknande arbetsuppgifter tidigare men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Köksteamet

Vi söker personer som kommer vara en del av vårt köksteam. Köksteamet tillhandahåller all förtäring i hela arenan. Arbetsuppgifterna kommer att variera men handlar främst om lättare matlagning där uppläggning av förrätter, tranchera inför gäst och att upprätthålla en god miljö kring våra bufféer. En annan viktigt arbetsuppgift är att finnas till hands för att våra gäster ska känna sig extra omhändertagna.

Serveringsteamet Vi söker personer som kommer vara en del av vårt serveringsteam. Serviceteamet ser till att våra gäster och besökare får den bästa möjliga upplevelsen. Arbetsuppgifterna kan variera men handlar förutom att ge service främst om att servera mat och dryck.

Fastfood- & kioskteamet

Vi söker personer som kommer vara en del av vårt team för fastfood och/eller vårt kioskteam. När du jobbar i vår fastfood eller våra kiosker har du som uppgift att se till att våra besökare får uppleva en service utöver det vanliga. Det är viktigt att du är en fartfylld person som har lätt för att le. Du behöver ha fyllt 16 år för att kunna söka.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

[email protected]

Mejla din ansökan senast 16/8-2019 men tänk på att urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.