Studio SSK med uppsnack och senaste nytt inför SSK-Västerås - Appelgren om nya målvaktskonkurrensen, Sparks tid i SSK och tips inför matchen
Publicerad: 2019-02-13
Ny hockeyonsdag i Scaniarinken och SSK-Västerås på schemat. Vi sände som vanligt live från Studio SSK med tränarbesök, laguppställning och analyser av expert Andreas "Äpplet" Appelgren..

Vi stöttar hockeymanifestationen 2019 – supportrar och sponsorer mot miljonen. Se alla som anslutit sig här!

Välkomna på SSK-festen 2019 lördag 16/2 kl 18-24 i Scaniarinken – köp biljett till SSK:s egen födelsedagsfest nu!

18.00: Studio SSK med direktsänt uppsnack och senaste nytt inför SSK-Västerås!

NEDSLÄPP: SSK-Västerås

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 45

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Onsdag 13/2 kl 19.00

LÄGET I LAGET: Axel Andersson och Hugo Gustafsson är tillbaka efter landslagsuppdrag och med i truppen mot Västerås. Dessutom är Mikael Ahlén tillbaka efter att ha rehabat en skada förra veckan. Emil Bejmo fick en smäll senast och blir borta några dagar och kan inte spela på onsdagen. I övrigt är det bara Marcus Bohman på skadelistan och där står det nu klart att den handskada som hållit honom borta sedan i höstas gör att han inte kommer kunna spela mer under säsongen. På målvaktssidan är Alexander Sahlin och Isak Wallin med i truppen men vem som startar avslöjas inte förrän i morgondagens sändning i Studio SSK innan match. Ej med i truppen mot Västerås: George Sörensen (MV), Jacob Spångberg (B), Marcus Karlström (B), Lindsay Sparks (FW), David Åslin (FW).

STUDIO SSK: Direktsänt eftersnack med spelarintervjuer och analyser efter SSK-Västerås!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell