Beatrice Hjälm återvänder till SSK
Publicerad: 2022-04-21
Pia Pren och Julija Blazinsek förlängde sina kontrakt redan i vintras och nästa namn att adderas till kommande lagbygge är återvändande Beatrice Hjälm.

Beatrice "Bea" Hjälm återvänder till SSK

Bea Hjälm återvänder till Sportklubben efter att ha spelat de två senaste säsongerna i Haninge och Djurgården. Tränare Robert Johansson kommenterar förstärkningen till truppen följande.

– I hemvändande Bea får vi in en ung spelare med stor potential. Bea har bra spelsinne, bra händer och ett riktigt bra skott. Vidare vill hon utvecklas och har ett eget driv. Vi är tacksamma att hon väljer vår fortsatta resa för sin egen utveckling.

Vi ser framemot att se henne i SSK-tröjan till hösten och Bea själv säger så här kring valet att komma tillbaka till SSK och Scaniarinken igen.

– Jag valde ssk för att satsningen de senaste säsongerna har känts spännande och jag vill vara med på den resan framåt. Jag vet att SSK är en bra förening och jag ser framemot att bli en del av gänget igen. Mina förväntningar är att vi ska ta oss långt, vi ska ha målet att ta oss upp inom två säsonger. Jag är en spelare som är en schysst lagkamrat både på och utanför isen, jag gör alltid mitt bästa. Har ett bra skott och spelförståelse som jag vill nyttja så mycket jag kan.

Välkommen hem, Bea!

Södertälje Sportklubb