Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Almtuna
AIS

NEDSLÄPP: Bejmo debuterar i Templet – för laddat SSK som ska tävla: "Vi kommer vara riktigt taggade"

8 december 2018 15:10

En spelsugen Emil Bejo debuterar på söndagen i SSK-tröjan inför nya hemmapubliken i Scaniarinken. Kom och ge honom ett varmt välkomnande. Arenan bjuder dagen till ära på massor av kringarrangemang med bland annat pepparkakor, glögg och Tomten på plats som bjuder alla barn på godis. Här är nedsläpp med allt du behöver inför matchen!


SE ÄVEN: Välkomna att träffa Tomten på insamlingsmatchen på söndag – tillsammans ser vi till att göra Södertälje bättre!

SE ÄVEN: Skridskohjälpen – tillsammans gör vi Södertälje bättre och får fler barn och ungdomar att åka skridskor!

Boka familjeerbjudadet med gratis för barn och 50 kr för medföljande vuxna här!

NEDSLÄPP: SSK - Almtuna VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 26

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Söndag 9/12 kl 15.00

LÄGET I LAGET: Bohman och Petter Hansson fortfarande borta. I övrigt alla tillgängliga och nye forwarden Emil Bejmo debuterar. Lindsay Sparks och Thom Flodqvist är utanför laget i söndagens match.

"Det ska bli fantastiskt roligt att spela. SSK har bra och passionerade fans. Jag har alltid gillat att spela i Scaniarinken, det är en skön stämning här inne och det ska bli skönt att ha fansen på rätt sida också."

Emil Bejmo inför debuten i SSK-tröjan.

SSK-TV: Emil Bejmo på plats i Templet – och ser fram emot debuten på söndag: "Har alltid gillat att spela i Scaniarinken"

"Det är tävling som så det heter duga och det är alla/alltid-jobbet för det finns mycket kreativitet i det här laget och den kommer fram om man gör jobbet. Det är den där edgen i tävlingen som ska fram."

Tränare Ulf Lundberg om vad som gäller inför matchen.

SSK-TV: Ulf Lundberg inför Almtuna – "Det är tävling som heter duga"

"Vi kommer vara riktigt taggade. Det är en helgmatch och vi hoppas på mycket folk och stöd från läktaren."

Backen Stefan Johansson inför matchen.

SSK-TV: Stefan Johansson vill se bättring mot Almtuna – och vill även upp en nivå personligen: "Har mer att ge"

Köp ordinarie biljett till SSK - Almtuna här!

Insamlingsmatchen 2018

Kl 15.00 på söndag släpps pucken mellan SSK och Almtuna i Scaniarinken. Som vanligt har vi våra familjeaktiviteter med kids corner och tv-spelshörna i gallerian. Men på söndag får barnen även träffa tomten med sin släde och han bjuder alla barn på godis. I foajén bjuds det på pepparkakor och glögg och Svenska kyrkan och Frälsningsarmén är på plats med insamlingsbössor.

Träffa Tomten och skänk en gåva

Alla som ger en gåva till insamlingen LT-klappen bjuds på godis av tomten. Insamlingen tar emot monetära gåvor och presentkort.

Vill du bidra till LT-klappen men inte kan vara på plats? Sätt in ditt bidrag på BANKGIRO: 189-6034 eller SWISHA: 123 287 33 21, märk med "LT-klappen".