Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: Vingklippt SSK åker till Västervik för annandagshockey – och två nya backar debuterar: ”Kul att dra igång direkt”

25 december 2018 18:13

Förutom backarna Nicklas Grossmann, Jacob Spångberg och Marcus Bohman kan nu även anfallarna David Åslin och Ludwig Blomstrand läggas till skadelistan. Victor Andersson är dock tillbaka i laget inför matchen mot Västervik på annandagen och dessutom debuterar de båda tryout-backarna David Berg och Marcus Karlström som anslöt till laget på juldagen.


SE ÄVEN: God fortsättning – välkomna på hemvändarmatchen SSK-Västerås & SSK:s julfest i Rinkside på lördag!

SE ÄVEN: Två backar på tryout – Karlström och Berg ansluter till laget i tre veckor

NEDSLÄPP: Västervik-SSK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 31

VAR: Plivit trade-hallen, Västervik

NÄR: Tisdag 26/12 kl 15.15.

LÄGET I LAGET: På backsidan är alltjämt Nicklas Grossmann, Jacob Spångberg och Marcus Bohman skadade. Juniorerna Filip Pilö och Daniel Ohlsson som varit med de senaste veckorna kommer inte spela utan i stället debuterar tryout-backarna David Berg och Marcus Karlström i matchen mot Västervik. På forwardssidan saknas Ludwig Blomstrand och David Åslin som fick kliva av i matchen mot Västervik, men däremot är Victor Andersson tillbaka i laget och gör comeback i matchen mot Västervik.

STUDIO-SSK: Kolla in när Victor Andersson gästade Studio SSK i torsdags och pratade om karriären, skadan och längtan efter comeback på isen.

Möt tryout-backarna David Berg och Marcus Karlström samt hör tränare Ulf Lundberg om läget i laget och matchen mot Västervik i SSK-TV!

SSK-TV: De vill slå sig in i SSK – backarna David Berg och Marcus Karlström på plats i Scaniarinken: "Jätteglad att få vara här"