Hemma
Vita Hästen
VIT
Borta
Södertälje
SSK

Matchguide: Utökad svit, Johan Lundgren?

27 november 2019 10:00

Kristianstads Johan Lundgren har gjort poäng i nio (!) raka hemmamatcher, utökar han den sviten mot Karlskrona ikväll? Onsdagen bjuder på fem matcher i Sveriges mest underhållande liga!


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Vita Hästen - Södertälje, Himmelstalundshallen
19.00 Västerås - Timrå, ABB Arena
19.00 AIK - Västervik, Hovet
19.00 Karlskoga - Björklöven, Nobelhallen
19.00 Kristianstad - Karlskrona, Kristianstads Ishall

C MORE STUDIOSÄNDNING

C More sänder Västerås mot Timrå ikväll. Då bjuds det bland annat på det här:

» Inför matchen blir det intervjuer med William Wikman, Västerås, och Linus Nässén, Timrå.
» I införstudion så presenterar C More-experten Mike Helber veckans femma i HockeyAllsvenskan.
» Spelarkorrarna Jimmie Jansson, Västerås, och Sebastian Hartmann, Timrå, bjuder på inside-material.
» I första pausen gästar förre Västerås-stjärnan Pär Arlbrandt som bland annat har det allsvenska rekordet för flest poäng under en säsong.
» I andra pausen listar C More-experten Mike Helber det hetaste från den gångna veckan.
» Alla mål från alla matcher.

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Vita Hästen är i fin form. Laget har vunnit fem raka matcher och har poäng i tio av de elva senaste kamperna. Senast blev det en 3-1-viktoria på bortaplan mot Västervik.

» Efter tre raka vinster så har Södertälje nu förlorat tre raka matcher. Senast blev det en 1-3-torsk på hemmaplan mot Västerås.

» Södertälje jobbar för att få nyvärvade målvakten Justin Pogge spelklar. Klubben hoppas på att alla papper ska bli klara under dagen.

» Västerås blandar och ger, men står nu på två raka vinster och ett gäng spelare i offensiven (som Kelsey Tessier, Sebastian Benker och Alexander Lunsjö) har klivit fram på sistone.

» Timrå är ett av ligans formstarkaste lag just nu. Laget har fem raka vinster (tagit fjorton av femton möjliga poäng på de kamperna) och kommer närmast från en 3-1-viktoria i toppmötet mot Karlskoga.

» Jimmie Jansson, Västerås, och Jonathan Dahlén, Timrå, har båda gjort poäng i fem raka matcher.

» AIK fick en omedelbar Bobo Simensen-effekt med vinst i hans första match, men det har följts av två raka nederlag. Därmed har det blivit elva förluster på de tolv senaste matcherna, och AIK är alltjämt sist i tabellen. Avståndet upp till kvalstrecket är sju poäng.

» Västervik är i en svacka. Laget har förlorat fyra raka matcher och har sju raka matcher utan någon trepoängare. Senast 1-3-föll laget mot Vita Hästen.

» Två av ligans mest utvisningsbenägna lag möts. Västervik drar på sig mest tvåor av alla med 113 stycken, AIK är trea i samma statistik med 100 tvåor.

» Karlskoga föll senast mot Timrå, men är starka på hemmaplan. I Nobelhallen har det blivit sex raka matcher med poäng, där fem av dem slutat med trepoängare.

» Björklöven ångar på och står just nu på sex raka segrar. I förra matchen spelade Löven in en 3-1-vinst mot Kristianstad.

» Karlskogas kedja med Filip Ahl, Oliver Eklind och Tor Immo har varit en av ligans bästa så här långt. Deras hemmafacit på de sex senaste matcherna är också imponerande, där har trion nämligen kombinerat in fjorton mål och totalt 29 poäng.

» Kristianstad är inne i en tung period och har förlorat fem raka matcher. Senast 1-3-torskade skåningarna mot Björklöven.

» Karlskrona har varit ett stabilt poänglag en tid nu men efter åtta raka poängmatcher så blev det noll pinnar i hemmaförlusten mot MODO senast. Där vaktade dock inte Tanner Jaillet kassen, så han levererar alltjämt poänggaranti i kassen så här långt (åtta starter, åtta matcher med poäng).

» Kristianstads Johan Lundgren har gjort poäng i nio (!) raka hemmamatcher. Utökar han den sviten ikväll?