Inför morgondagens slutsålda hemmapremiär!
Publicerad: 2022-09-29
Nu är det nedräkning på riktigt, imorgon startar vi äntligen igång säsongen på hemmaplan inför ett fullsatt Scaniarinken!

Hemmapremiär SSK vs DIF

Två matcher spelade och fyra inspelade poäng på bortaplan så här långt och imorgon inleder vi på hemmaplan. Trycket har varit helt otroligt och igår såldes den sista biljetten till morgondagens match!

Kom i tid!

En fullsatt arena betyder också att det blir extra viktigt att komma i tid för att alla ska kunna vara på plats inne i arenarummet till nedsläpp. Vi öppnar 17:30 och uppmanar så många som möjligt att ta sig till Scaniarinken redan då. Inför morgondagens match kommer det att ske visitering av samtliga besökare och detta kommer att ske utanför entrén och vi ber om lite extra tålamod och respekt för personalen i samband med detta. Tänk på att undvika att ta med stora väskor och mat och dryck får inte medtas in i arenan.

Säsongskort

Du som inte hämtat ut ditt säsongskort kommer kunna göra det imorgon utanför huvudentrén eller inför onsdagens match mot Vita Hästen. För att minimera köerna imorgon kan du ladda ner kortet i telefonen och visa upp i entrén, instruktioner hur du gör detta har mejlats ut till samtliga säsongskortsinnehavare.

Mat och dryck

Restaurangerna sålde slut snabbt efter att vi öppnade bokningssidorna i början på september. Du som inte förbokat ett bord i en restaurang men vill äta och dricka innan/under matchen är varmt välkommen till både Foodcourt och till baren i Gallerian.

Händer i arenan

SSK-shoppen håller givetvis öppet från öppning av arenan 17:30, där hittar du massor av spännande nyheter för säsongen. I huvuentrén kommer du premiären till ära kunna föreviga kvällen tillsammans med dina vänner i vår fotoautomat och i första periodpausen bjuder Umicevic och Bergvik in till godisregn för alla barn i huvudentrén.

Biljetter

Biljetter till kommande hemmamatcher hittar du här!

Södertälje Sportklubb