Seger efter övertid i sista träningsmatchen på hemmaplan
Publicerad: 2022-09-08
Det blev seger även i kvällens träningsmatch mot Huddinge efter att Renars Krastenbergs avgjort på övertid.

SSK - Huddinge 4-3, efter OT

Den HockeyAllsvenska säsongen närmar sig med stormsteg och efter kvällens match återstår det endast en träningmatch innan det drar i gång på allvar. Ikväll mot Huddinge valde man att låta ett gäng juniorspelare för att få visa upp sig i matchspel, från start i kassen hittade vi bland annat #90 Jonathan Petersson. Kvällens match stod inte för så mycket skönspel utan det var stundom ganska tempofattigt ute på isen jämfört med tidigare matchen.

Luciani var tidigt framme offensivt och kunde efter redan 3:04 ge oss ledningen med 1-0. 2-0 kommer i numerärt underläge där Viktor Liljegren spelar fram till Emil Alba. Det var inte bara vi som skulle hitta nätet i spel med en man mindre på banan för efter pucktapp vid blå kan Daniel Liiv reducera till 2-1 som också står sig till pausvilan.

Andra perioden och inledningsvis lite bättre temp. Två SSK-utvisningar med kort mellanrum ska åter visa sig hyfsat effektivt, i spel fyra mot fem kan Renars Krastenbergs utöka till 3-1 som också blir resultatet in i tredje.

I bjuder vi in gästerna ordentligt och reducering blir till kvittering och matchen tas till övertid. Där är det återigen poängplockaren Krastenbergs som håller sig framme och avgör till vår fördel. 4-3 blir kvällens slutresultat.

Nästa match spelas nästa torsdag borta mot BIK.