#FyllTemplet – Nu kraftsamlar vi inför slutspurten!

18 februari 2018 20:58

Gratis på ståplats, paketerbjudanden och Hockeymanifestation. Nu ser vi tillsammans till att fylla Scaniarinken de kvarvarande hemmamatcherna i serien.Vi börjar i morgon måndag, SSK-Modo 19.00. Alla till Templet!


#FYLLTEMPLET - SLUTSPURTEN SSK har tre raka hemmasegrar och ligger på en åttonde plats i tabellen. Laget har alla chanser att nå play off-plats när det nu återstår sju omgångar av serien. Av dessa är fyra stycken hemmamatcher. Dags att agera! Tillsammans ser vi till att fylla Scaniarinken och hjälpa laget och staden till slutspel och en efterlängtad hockeyfest i vår!

GRATIS STÅPLATS För att skapa en extra härlig inramning och atmosfär i arenan har SSK beslutat att ha gratis entré på ståplats kvarvarande seriematcher.

Boka gratis ståplatsbiljett här!

HALVA PRISET FÖR ANSTÄLLDA PÅ SCANIA, ASTRA ZENECA OCH TELGE Anställda på Scania, Astra Zeneca och Telge kommer ha möjlighet att boka biljetter 2 för 1 via erbjudanden som går ut i företagens interna kanaler.

RIKTADE ERBJUDANDEN Dessutom kommer vi ha andra riktade erbjudanden via mejl och i sociala medier håll utkik.

HOCKEYMANIFESTATIONEN Söndagen 4/3 är det dags för säsongens hockeymanifestation med fri entré fär alla. Laget möter Almtuna 16.00 och vi kör skridskodisco före match och autografskrivning efter matchen. Dessutom blir det ballonger, ansiktsmålning och mycket mer. Biljetter kan bokas i förväg från måndag 19/2. Obligatorisk närvaro för alla!

Så gör du för att stötta evenemanget: Hockeymanifestationen möjliggörs varje år genom att våra sponsorer går in och betalar 1 kr/åskådare. Du kan även medverka som privatperson genom att och gå in och stötta med 10 öre per åskådare. Anmäl dig här!

TA MED ALL DU KÄNNER PLUS NÅGRA TILL! Men det viktigaste av allt är att vi är med, vi har chansen, vi ska knipa en plats i play off. Tillsammans måste vi se till att sprida ordet och få med så många som möjligt på matcherna. Ju fler vi är som är på plats och stöttar laget desto större chans är det att laget når framgång.

Av dessa fyra kvarvarande matcher är SSK-Almtuna söndag 4 mars årets hockeymanifestation. Då är det självklart obligatorisk närvaro!

Laget har knutit näven och när vi börjar närma oss slutspurten av serien ligger SSK på play off-plats i den superjämna tabellen. Laget är på gång, laget har bestämt sig, laget ska uppåt! Nu ska klubben och supportrarna ta rygg på hjältarna. Nu fyller vi Templet!

KVARVARANDE HEMMAMATCHER: Mån 19/2, SSK-Modo 19.00 Klassikermöte - boka ordinarie biljett här!

Tis 27/2, SSK-Vita Hästen 19.00 Sportlovsmatchen - boka ordinarie biljett här!

Sön 4/3, SSK-Almtuna 16.00 Hockeymanifestation 2018 – fri entré, gratisbiljetter släpps 19/2!

Ons 7/3, SSK-IK Pantern 19.00 ”In i kaklet” -boka ordinarie biljett här!

Ta med alla du känner plus några till!