Övertidsförlust i Mora
Publicerad: 2021-12-18
Jämn match från start och det krävdes övertid för att skilja lagen åt.

Mora - Södertälje 3-2 (OT)

Efter gårdagen var det ett revanschsuget gäng som satte sig på bussen mot Mora tidigt imorse. Matchen startar och det tar åtta minuter innan Kalle Micetinac kan ge hemmalaget ledningen med 1-0, assisterade gjorde SSK-bekantingen Anton Heikkinen. Trots tidigt ledningsmål från hemmalaget fortsätter SSK att trycka på med en hög press i offensiv zon och Jacob Dahlström ges periodens bästa möjlighet till kvittering men får inte upp pucken tillräckligt högt.

Tidig SSK-utvisning i den andra perioden och det utnyttjar tidigare nämnda Jacob Dahlström till sin fördel när han snor pucken och kan sätta den mellan benskydden på MIK-målvakten. Kvitterat och nu energi in. Ledingspucken ska också komma och vi bjuds på ett riktigt klapp-klapp spel. Pollock hittar Olsson som hittar Pasic framför kassen som iskallt lägger pucken bakom ryggen och in i mål. En given kandidat till "veckans mål"! Just formationen med Pollock, Olsson och Pasic har skapat mycket de senaste matcherna så viktigt med utdelning. Fem minuter senare är det Mora som återigen hittar nät bakom Tolopilo och åter likaläge i matchen.

Det ska krävas OT eftersom den trejde perioden förblir mållös. I OT är det Moras förstakedja som visar vägen när Johan Persson skjuter extrapoängen till hemmalaget.