Patricia om att ha flest matcher i SSK-tröjan "SSK är min moderklubb och Scaniarinken kommer alltid vara mitt andra hem."

25 oktober 2019 10:29

Södertäljefostrade Patricia Aphrem, som den här säsongen återvände till Sportklubben efter att ha spenderat ett år i Djurgården, har i veckan tagit sig överst på listan när det kommer till spelade matcher i SSK-tröjan. 128 stycken har det blivit såhär långt.


PATRICIA APHREM HAR NU FLEST MATCHER I SSK-TRÖJAN

SSK-dam har öppnat säsongen på ett fantastiskt sätt med ett imponerande facit - 8 raka segrar har det blivt. En an de ledande spelarna i laget är den 22-åriga Södertälje-tjejen Patricia Aphrem som nu toppar listan över spelade matcher i klubben.

Hur skulle du beskriva känslan att nu spelat flest matcher i SSK-tröjan?

  • Det känns fantastiskt på alla sätt och vis, att få spela för en förening som jag i alla år varit aktiv i och som alltid strävat efter att ha ett bra damlag. Att det dessutom är en klubb som är ett stort namn i hockeysverige, det är inget annat än fantastiskt.

Vad betyder SSK för dig?

  • Det är ganska enkelt. SSK är min moderklubb och Scaniarinken kommer alltid vara mitt andra hem.

Imponerande inledning på säsongen, hur skulle du beskriva den?

  • Vi har inlett säsongen med 23/24 möjliga poäng och det har vi gjort för att vi som grupp har tagit nästa kliv både på och utanför isen. Vi strävar efter att fortsätta i detta spår! Vi jobbar hårt varje dag för att utveckals och bli bättre och det syns ute på isen.

Vad är det som funkar så bra i den här gruppen?

  • Vi är nog starka för att vi kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt. Det är så blandat med åldrar vilket är en fördel som vi utnyttjat väl på isen.

Nu väntar ett kortare uppehåll, hur ska ni ta till vara på den tiden?

  • Nu blir det till att träna stenhårt både i gymmet och ute på isen. Vi kommer att finslipa det som behöver finslipas och gör oss redo inför nästa match. Vi slår inte av på takten utan vi vill fortsätta utvecklas och bli ännu bättre.