Förlust i säsongens andra träningsmatch
Publicerad: 2021-08-17
Trots att både Colin Smith och Villiam Haag presenterade sig i målprotokollet räckte det inte hela vägen idag utan Almtuna vann efter tre perioders spel matchen med 2-4. Ny chans får vi redan på torsdag när Västerås kommer till Templet.

Ikväll var det dags för säsongens andra träningsmatch hemma i templet när Almtuna stod för motståndet. Tolv minuter in i matchen är det duon Lindberg - Smith som presenterar sig och visar prov på fint samspel när förstnämnde hittar fram till Smith som också gör matchens första mål. Tyvärr så tar det inte mer än dryga minuten innan Almtuna genom Jacob Svensson hittar nätet bakom Tolopilo och därmed kvitterar, ett resultat som även står sig efter tjugo minuters spel.

I andra perioden är det Almtuna som efter fem minuters spel tar ledningen i matchen. Trots en del fina chanser lyckas vi inte få hål på Almtuna i den andra perioden. Det ska dröja till tre minuter in i den tredje innan Villiam Haag får göra sitt första mål i SSK-tröjan. Kvitterat i matchen. Vi skapar en hel del chanser och Felix Olsson och Anton Heikkinen har båda lägen som lika gärna kan bli mål. Istället är det David Karlström som sätter 2-3 med tio minuter kvar av ordinarie tid. Det skapas chanser åt båda håll och med minuten kvar spelar vi med tom målbur. Pucktapp på offensiv blå ger gästerna pucken och läget att punktera matchen i tom kasse vilket Jesper Norbäck också gör.

Biljetter till torsdagens match hittar ni här! Biljetter till Skoda Trophy släpps imorgon 12:00!