Välkomna på SSK:s summer camp 2019 – anmäl dig nu!

2 januari 2019 08:31

Den 4-9 augusti är det dags för SSK:s sommarhockeyskola. Se till att säkra en plats genom att gå in och anmäla dig redan nu!


Södertälje Sportklubb tillsammans med Niklas Grossman, vill ge regionens hockeyspelare möjligheter att utvecklas inom ishockeyns grunder för backar, forwards och målvakter. Hos oss i SSK erbjuder vi dig välutbildade ishockeytränare och instruktörer med lång erfarenhet av barn och ungdomsidrott.

På isen kommer du under veckan att träffa Niklas Grossman som gästinstruktör. Vi använder oss av SSK;s välutbildade ungdomsledare som instruktörer. För att nämna några, Christer Johansson med 25 års erfarenhet av ungdomshockey, Björn Pettersson med mångårig erfarenhet från olika nivåer samt 11 år som Hockeykonsulent i Svenska Ishockeyförbundet, samt SSKs egen tekniktränare Richard Pettersson. Inriktningen är individuell utveckling samt utbildning inom i hockeyns värld.

Utöver SSK - ungdomsledare kommer spelare från SSK:s allsvenska A-lag samt Head Coach Ulf Lundberg att delta på isen under veckan och komma med tips till både utespelare och målvakter. I övrigt kommer instruktörer från SSK:s junior- och ungdomslag att delta som ledare under veckan.

Även SSKs målvaktstränargrupp, i ledning av Calle Brattenberg, kommer finnas på plats för att instruera målvakterna enligt den svenska utbildningsmodellen.

Scaniarinken Sommarhockeyskolan bedrivs i Scaniarinken i Södertälje med tillgång till två ishallar och mycket istid Träningen under veckan kommer att utveckla dig som spelare och ge dig insikt om dina styrkor och svagheter på isen, men även saker som Fair play, fysträning och kostlära. Vår målsättning är att vara noggranna med vad som händer inom hockeyn men även skapa en rolig och minnesvärd sommarvecka i SSK:s regi. Gruppledare på och utanför isen under veckan kommer barn- och ungdomsledare från SSK:s egna led att vara.

Vilka kan delta på SSK:S sommarhockeyskola?

Hockeyskolan är öppen för pojkar och flickor födda 2006 – 2010. Där flickorna har en separat grupp. Hockeyskolan genomförs under vecka 32, sön 4/8- fre 9/8. Söndagen kommer endast vara för inskrivning.

Du anmäler dig via denna bokningssida.

Avgift och Anmälan

Avgiften är 1900:- för SSK-spelare (2400 kr för externa spelare). I priset ingår måltider (lunch och mellanmål), vattenflaska och hemliga överraskningar.

Betalsätt - Ni har antingen möjlighet att betala in hela beloppet genom Direktbetalning - Bank och Kortbetalning eller så kan ni välja Faktura. Vid betalsätt "faktura" skickas fakturan ut på mail direkt i samband med din orderbekräftelse med 20 betaldagar.

Anmälan måste vara inne senast 11 Juni 2019.

Vid eventuellt återbud återbetalas 75 % av avgiften vid uppvisande av läkarintyg.

Info

För mer information kontakta Lars-Erik Hymander SSK:s kansli. Tel:08-554 206 56, eller via mejl: [email protected]