Förlust mot BIK i sista träningsmatchen
Publicerad: 2022-09-15
Efter att ha radat upp segrar under försäsongen åkte vi ikväll på första förlusten borta mot BIK som till slut vann matchen med 6-1.

BIK - SSK, 6-1

Inte det resultatet vi ville ha i den avslutande träningsmatchen men BIK kom ut starkast ikväll och kopplade greppet tidigt. Huvudtränare Magnus Bogren säger så här om kvällens insats:

– Vi är såklart inte nöjda med att förlora med 6-1,- jag tycker dock inte riktigt att slutresultatet helt speglar matchen. BIK kommer ut absolut starkast. Dem är bättre än oss i första perioden, de har mer fart i allt. Vi jobbar oss sedan in något i matchen och vi har tillräckligt med chanser för att göra fler mål framåt men har inte den riktiga desperationen som krävs och är för bekväma framför deras mål. Deras mål är å andra sidan alldeles för enkla, vi bjuder på ett par och är inte tillräckligt starka framför eget mål. Surt med den avslutningen på en annars bra försäsong, men vi har visat att vi är ett lag att räkna med när serien startar nästa fredag. Nu stänger vi försäsongen och ser framåt seriepremiären, det ska bli grymt roligt att komma i gång. Det är tillsammans vi gör det här, avslutar Bogren.

Seriepremiären spelas borta mot Östersund fredag 23 september.

S Södertälje Sportklubb