Nu öppnar vi Rinkside - boka bord till onsdagens match mot BIK!
Publicerad: 2020-10-19
Vi öppnar upp restaurang Rinkside för matgäster nu på onsdag! Ät god mat samtidigt som du ser SSK-BIK från första parkett.

Vi är oerhört glada att kunna meddela att restaurang RINKSIDE äntligen öppnar nu på onsdag!

Nu kan du boka bord för 2-5 personer till Södertälje - Karlskoga, onsdag 21 oktober. Efter en ombyggnation öppnar vi nu upp Rinkside för middagsbokningar. En av nyheterna är att vi placerat andra raden av middagsbord på ett upphöjt scengolv vilket gör att alla har perfekt utsikt mot isen och att det blir luftigt mellan borden. Så välkomna att boka in ert sällskap och njut av god mat och hockeyunderhållning redan nu på onsdag. Vi har ett begränsat antal platser så vänta inte med att boka.

BOKA BORD

Det krävs ingen matchbiljett och middagspaketet kostar 695kr/kuvert. Till säsongsbiljettinnehavare erbjuder vi detta paket för 495kr/kuvert. För att komma till bordsbokningen kan du klicka dig vidare här!

ONSDAGENS MENY

Priset inkluderar en 3 rätters meny bestående av:

Toast Skagen med grovt bröd, tomat, dill och citron.

Helstekt fläskfilé med vitlöksrostad potatis och kantarellsås.

Choklad, kola och havssalt.

SÄLLSKAP

Vi har ett krav på minst 2 personer och max 5 personer / per sällskap då våra bord inte kan vara större än så för att kunna hålla den sociala distanseringen.

Skön och viktig senast i söndags och nu går för revansch mot BIK från fredagens match! Hoppas vi får se DIG på plats i Templet på onsdag!

Vi vill dock fortsätta att påminna om att vi alla måste hjälpas åt för att minska smittspridningen. Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna noga och OFTA och fortsätt håll avstånd! Tillsammans måste vi hjälpas åt för att ta oss igenom den här krisen.

Södertälje Sportklubb