NEDSLÄPP! Inför söndagens hemmamatch mot Björklöven

31 oktober 2020 14:52

Tufft spelschema och matcherna duggar tätt - imorgon ställs vi mot Björklöven för andra söndagen i rad men nu hemma i Scaniarinken.


Tuffa tider med mycket mycket matcher för vår del under säsongsinledningen dessutom mitt i en pandemi vilket gör att vardagen blir minst sagt annorlunda. Nu gäller det att vi tar detta på största allvar för att vara med och minska smittspridningen. Hela herr-laget har testat sig och hittils har alla provsvar kommit tillbaka negativt vilket i sin tur är positiva nyheter inför morgongaden då flera spelare är tillbaka!

Inför SSK-Björklöven

Tung förlust senast hemma mot Timrå när vi hade sju ordinarie spelare borta från spel. Ingen ursäkt men Timrå blev för svåra de kvällen. Nu är det nya tag och tränare Dennis Bozic vill se att man följer hela planen under morgondagens match.

– Bedrövlig insats senast, tror vi hade 27% i corsi den matchen vilket är under all kritik. VI spelar inte efter den matchplanen vi hade satt upp inför mötet mot Timrå. Vi hade pratat om att hålla det enkelt och framförallt hålla det tajt i mittzon vilket vi inte alls lyckas med. Vi bjuder på alldeles för mycket där ute och gör det lite för enkelt för dem att komma till farliga lägen. Vi inleder första fyra riktigt bra med i och med utvisningen där så tappar vi det helt, det får inte hända, säger Dennis.

Imorgon är det alltså åter dgas för oss att ta oss an serieledande Björklöven. Värt att notera är att det enda poängtappet för Björklöven skedde förra söndagen mot oss - nu är det alltså dags igen och vi behöver vara beredda.

– Vi vet att Björklöven är ett jättebra lag plus att de spelar med ett väldigt självförtroende för tilfället. Vi stod för en grym insats senast uppe i Umeå och vet vad som kommer att krävas för att ta poäng imorgon. Vi vet en del saker som de gärna gör där ute och det behöver vi sätta stopp för. Vi lyckades bra med det förra matchen så det gäller att följa inslagen väg där. Mycket handlar om vår egen prestation, vi kan inte heller fokusera för mycket på motståndarna utan vår prestation ska vara på topp varje match inte varannan. Det håller inte, säger han.

Glädjande nyheter är att vi har en hel del spelare tillbaka in i truppen inför morgondagen.

– Skönt att ha så många tillbaka, det betyder jättemycket. Vi kan ställa upp med fyra fulla kedjor, saknas gör Bengtsson och Vejdemo som inte är helt återstållda än. På backen är von Sivers tillbaka och kliver in med Malmström. Bobbo är fortfarande sjuk så Ludde Jansson kommer gå som sjundeback imorgon. Filip Gustavsson startar i kassen, avslutar Dennis.

SHOPEN

Shopen kommer att hålla öppet imorgon och vi slår upp portarna två timmar innan matchstart! Flera härliga nyheter att spana in!

STÖDBILJETTER

På grund av de tuffa restriktionerna behöver vi fortsatt allt stöd vi kan få - stödbiljetter till morgondagens match hittar du här!