Mats Pernhem slutar som klubbdirektör i SSK – "Jag har varit och är fortsatt mycket stolt över mitt uppdrag"

13 maj 2019 14:03

Mats Pernhem har varit SSK:s klubbdirektör sedan 2014. Efter fem år på posten har han nu lämnat det tråkiga beskedet att han väljer att lämna föreningen.


Mats Pernhem om beslutet att sluta som klubbdirektör för SSK:

"Jag vill härmed informera om att jag nu har valt att avsluta mitt uppdrag som klubbdirektör för Södertälje Sportklubb. Enligt gällande villkor kommer jag att vara i tjänst fram till årsmötet den 12 juni. Därefter har den nya styrelsen att besluta om min resterande tid i föreningen fram till den sista augusti.

Sedan jag anställdes i december 2014 har jag varit och är fortsatt mycket stolt över mitt uppdrag som klubbdirektör i Södertälje Sportklub. Jag har alltid med passion, engagemang, driv och professionalism försökt att utveckla såväl föreningen som övrig verksamhet i enlighet med den färdriktning och målsättningen som sattes upp sommaren 2015 efter den tuffa degraderingen till division 1.

Mycket har vi tillsammans uppnått under de gångna åren, men nu är det dags för den nya ledningen att ta SSK framåt och uppåt."

SSK:s ordförande Catharina Elmsäter-Svärd om Mats Pernhem:

"Mycket av det vi har gjort de senaste åren, det skulle inte ha gått utan Mats. Han är Smålänning, han är entreprenör. Han har visat hur stora saker som kan göras med väldigt små medel. Och det är ett slit som en entreprenör ständigt får leva med."

SSK vill rikta ett stort tack för allt arbete, tid och engagemang som Mats lagt ner för föreningen under dessa fem år!

SE ÄVEN: Studio SSK: Live från Studio SSK med senaste nytt om lagbygget, läget i föreningen och den ljusnande ekonomin - "Kommer klara elitlicensen både i år och kommande år"