Kom och träffa SSK-spelarna under Scaniamilen!
Publicerad: 2018-05-22
Nu på torsdag smäller det. Södertälje största motionslopp Scaniamilen går av stapeln vid Gröndals hälsocenter. SSK är självklart på plats! Kom förbi och heja, träffa spelarna i SSK:s tält och varför inte utmana någon på lite bordshockey!

Scaniamilen är ett motionslopp som har arrangerats av Scania i Södertälje sedan 1993 och idag arrangeras Scaniamilen på flera av Scanias produktionsorter, även utanför Sverige.

Scaniamilen är Södertäljes största motionslopp med cirka 4000 deltagare varje år. Målet för tävlingen är att bjuda på en fin banslinga med trevliga kringaktiviteter för hela familjen. Gå, lunka, löp är mottot. Alla är välkomna att delta oavsett ålder och träningsnivå. Barnloppet brukar locka cirka 700 deltagare varje år.

Självklart är SSK också på plats. Förutom att föreningen stöttar evenemanget med funktionärer är delar av a-lagets spelare med och springer. I år kommer spelarna att springa 5 km-sträckan.

Spelare från både herr- och damlaget som inte springer kommer att finnas på plats i föreningens tält i startområdet. Välkommen dit för en bild eller pratstund med någon av spelarna. Där kommer det också finnas möjlighet att spela bordshockey samt träffa representanter från Fansens initiativ och Supporterklubben.

SSK-tältet öppnar kl 16.00.

För de som vill springa går det att efteranmäla sig ända fram till tävlingsdagen.

Läs mer om loppet och hur du anmäler dig här!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell