NEDSLÄPP: SSK-AIK, Camp Telge innan matchen!

28 november 2019 17:56

Rivalmöte ute på isen imorgon, vi laddar upp med stor fest i arenan innan matchstart!


Imorgon är det dags för ett riktigt laddat möte i Scaniarinken, AIK kommer på besök för första gången den här säsongen!

Mat och dryck

Restaurangerna är fullbokade, vill du ladda upp innan matchen är det därför Camp Telge som gäller. Happy hour i baren och fullspäckat med SSK-ledendarer på plats. Boka dina plats till säsongens största förfest Här!

Inför matchen

Justin Pogge gjorde sin första match igår när vi mötte Vita Hästen i Himmelstalundshallen. Vem som vaktar kassen imorn vill inte tränare Dennis Bozic avslöja än.

  • Vi bestämmer imorgon efter värmningen vem som vaktar kassen.

Inför morgondagen finns det saker att slipa på från onsdagens match.

  • Vi kom ut på isen igår och mötte ett lag som körde mer än vad vi gjorde i den första perioden. Vi uppträdde stressat oc tappade en hel del puckar i mittzon. Det var något som vi pratade om i periodpaus, att vi måste få ner stressnivån. I period två tycker jag att vi spelar betydligt bätte där ute. Trots att vi inte riktigt kommer ner i våra spelvändingar som vi pratat mycket om så skapar vi en del chanser och vi får ett bortdömt mål som resulterar i utvisning istället. I den tredje släpper vi in ett mål tidigt med fortsätter jobba. Utvisning med 40 sekunder kvar av matchen är såklart heller inte optimalt.

Imorgon är det AIK som står för motståndet och Bozic vill inte skaka om i kedjorna inför den.

  • Vi behåller kedjorna från förra matchen. Kul att se Bengtsson brödernas kemi tillsammans med Lucas Carlsson, hoppas få se mer av dem imorgon. På backsidan kan vi inte ge besked idag utav vi inväntar mrogondagen. Troligt är att Wäng är med och avlastar.

19.00 släpps pucken och du hittar biljett till matchenHär!