Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Leksand
LIF

NEDSLÄPP: SSK tar sig an Leksand i het publikmatch – "Man vet hur det är här när det kokar i Scaniarinken "

4 oktober 2018 18:19

SSK följer upp den starka upphämtningen mot AIK med en toppmatch mot Leksand hemma i Scaniarinken på fredagen. En match som väntas bli en riktig publikfest. Här är senaste nytt, förhandssnack och intervjuer med Dennis Bozic, Jacob Spångberg och unge debutanten Axel Andersson!


Säkra plats i publikfesten SSK-Leksand - boka biljett i förköp här!

Topptippade Leksand kommer på besök i Scaniarinken på fredagskvällen. Ett lag som än så länge inte levt upp till favorittrycket och parkerar på en sjunde plats i tabellen, en poäng före SSK – som vid seger därmed kan klättra om dalalaget.

SSK:s assisterande tränare Dennis Bozic gästade Studio SSK på torsdagen och han har receptet för vad som krävs för seger.

– Det gäller att vara på tå men det ska bli en jätterolig utmaning. Det viktigaste blir att vi har fart under fötterna och spelar vårat presspel. Alla detaljer måste sitta i 60 minuter, säger Dennis Bozic.

Unge backen Axel Andersson, 18-år och bördig från Järna, debuterade på Hovet och nu i morgon får hemmapubliken chansen att se den unge backtalangen.

– Det ska bli grymt kul. Det är något jag ser fram emot. Vi måste hålla oss till vårt spel och inte ha för djupa dalar, säger Axel själv till SSK-TV i en intervju.

Kolla in torsdagens Studio SSK senaste nytt, förhandssnack och intervjuer med Dennis Bozic, Jacob Spångberg och unge debutanten Axel Andersson här!

NEDSLÄPP:

VAD: SSK-Leksand, omgång 6 i Hockeyallsvenskan 2018/2019

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Fredag 5 oktober, kl 19.00

LÄGET I LAGET: Stefan Johansson har gått på is men är fortfarande inte spelklar efter sin operation och Ludwig Blomstrand borta två till tre veckor på grund av underkropssskadan som han ådrog sig i matchen mot Björklöven förra veckan. Dessutom är nye kanadensaren Lindsay Sparks avstängd efter matchstraffet i debuten mot AIK.

SE ÄVEN: Sebastian Dyk om flytten till SSK – "Det bästa beslutet i min hockeykarriär"

SE ÄVEN: SSK-TV - HIGHLIGHTS: SSK hämtade upp och knep poäng mot AIK på Hovet – kolla in förstafemmans drömmål här!

SE ÄVEN: SSK-TV: Han vässar unga tjejer och killars individuella hockeyskicklighet – möt SSK ungdoms teknikinstruktör: "Det blir 20-25 timmar i veckan på is"