Välkommen till Sportklubben, Olli Vainio
Publicerad: 2023-04-28
Sportchef Emil Georgsson har idag gjort klart med en defensiv pjäs från Finland, vi hälsar 29-årige Olli Vainio varmt välkommen till Sportklubben. – Olli är en tvåvägsback som gillar att spela fysiskt, han kommer dessutom tillföra ett riktigt vasst skott, säger Georgsson.

Olli Vainio klar för SSK

Lagbygget i full gång och börjar mer och mer ta form, men än saknas några viktiga pusselbitar. Näst på tur att skriva in sig i truppen är den 29-årige backen Olli Vainio. Han kommer senast från spel i Slovakien med Poprad där han stod för 18 poäng på 45 matcher och dessförinnan har han hunnit med att spela över 300 matcher i finska Liiga.

Sportchef Georgsson kommenterar nyförvärvet följande.

– Olli är en tvåvägsback som gillar att spela fysiskt, han kommer dessutom tillföra ett riktigt vasst skott. Kommer bli en viktig spelare som bidrar med mycket erfarenhet och rutin.

Olli landar på svensk mark och ansluter till laget 1 augusti. Varmt välkommen till Sportklubben!

Säkra ditt säsongskort idag!

Vi har en säsong framför oss som du inte kommer vilja missa. Över 500 personer har redan säkrat sin plats och köpt säsongskort. Gör det du också, innan 1 juni ingår halsduk och du får ta del av ett förmånligare pris. Läs mer här.

Södertälje Sportklubb