Tränartrion stannar till 2025
Publicerad: 2024-01-31
Inför kvällens match har vi den stora glädjen att annonsera att tränartrion för herrlaget förlänger sina avtal till 2025.

Vi kan idag glädjande presentera en förlängning av tränartrion Magnus Bogren, Mattias Zackrisson och Nicklas Grossmann. Borgen och Zackrisson har tränat laget under en och en halv säsong tillsammans och i höstas klev även Nicklas Grossman in i båset. Sportchef Emil Georgsson kommenterar förlängningen följande: 

- Vi väljer att förlänga samtliga avtal av den enkla anledningen att väldigt nöjda med jobbet de gjort hittills, jag tycker att de gjort det väldigt bra. Från det att jag och tränarna kom in våren 2022 har vi gjort en resa från negativt kval till att vara på väg till att etablera oss i toppen av HockeyAllsvenskan, vi har påbörjat ett spännande resa och det fanns ingen anledning att byta tränare utan vi tycker att det fungerar bra och tror på den här lösningen även framåt. Känslan är att det är bra driv i tränarna och att det finns en hunger och hög ambition framåt. 

Vad är det för ledarskap de står för? 

- Bogren har ett starkt och bra ledarskap där han involverar spelarna vilket jag vet är uppskattat i spelatruppen. Sen har vi "Zacke" som det kanske är lite mer "klös" i. De två har under 21 månader kamperat ihop och känslan är att de trivs med varandra. Sen plockade vi in "Grossa" i höstas och det är ytterligare en röst i omklädningsrummet och båset, han bidrar med mycket kunskap och erfarenhet. Vi har en spännande resa på gång och att vi kan fortsätta med nuvarande tränarkonstellation känns som en viktig pusselbit att ha på plats.

STÖTTA LAGET

Var på plats - match ikväll och på lördag hemma i Scaniarinken.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS