Lucas skriver på för nytt
Publicerad: 2017-01-20

SSK är överens med den spelskickliga forwarden Lucas Carlsson om ett nytt kontrakt. Lucas är därmed den första utespelaren att förlänga sitt avtal med SSK. Kontraktet är på två år.

Mats Waltin kommenterar
- Det känns viktigt och värdefullt att vi knutit till oss en oerhört viktig byggsten i vårt lagbygge. Lucas har varit en av de absolut ledande utespelarna och jag tycker det tilltagit under säsongen trots våra motgångar. Lucas har alltid varit skicklig offensivt men jag har sett en väldigt stor utveckling även i hans defensiva spel där han tagit ett stort ansvar. Han har även haft en riktigt bra utveckling på arbetskapacitet och Lucas har verkligen en skön vinnarskalle med ett eget driv, mer nu än tidigare. För att sammanfatta det hela så har Lucas fått en stor mognad som hockeyspelare och klivit fram som en riktig ledare ute på isen.

Lucas Carlsson i en kommentar
- Personligen känns det väldigt bra, jag har trivts i SSK ända sen jag kom hit som junior och jag har alltid velat vara kvar i SSK. Jag känner att jag haft en positiv utveckling framför allt den här säsongen och jag har också fått ett stort förtroende. Personligen har det känts bättre och bättre när jag spelat som center men jag försöker alltid spela mitt spel och jobba hårt för att producera framåt och göra mina medspelare bättre. Nu är det full fokus på att göra allt för att vinna matcher och avsluta säsongen på bästa möjliga sätt.

Denna nyhet sändes först ut som en exklusiv nyhet i Södertälje SKs officiella app. Ladda ner den här:


SödertäljeSK Christer Kronblad