NEDSLÄPP!

4 oktober 2020 08:54

Tre poäng i premiärmatchen i fredags mot Väsby, idag rullar bussen mot bortamatch när Västerås står för motståndet.


Västerås - SSK nedsläpp 17:30

I fredags var det dags för premiär och även om det skulle ta nästan 59 (!) minuter innan Evan Bouchard lyckades pricka rätt bakom Lundberg så räckte det till seger och tre sköna poäng - också mycket tack vare en storspelande Alexander Sahlin i kassen.

Ikväll är det Västerås som står för motståndet, 17:30 släpps pucken i ABB arena - HÄR följer du matchen, sändningen atartar 17:25.

Dennis Bozic tycker att det finns bra saker från matchen i fredags men även en hel del som man behöver fortsätta jobba på.

  • Först och främst så var det väldigt skönt att få med sig en vinst direkt i premiären. Det finns mycket som vi kommer att behöva jobba på framöver men vi får ta med oss tålamodet som vi hade i matchen.

  • Det som jag tycker att vi gör bra i fredags är spelet i PK, vi släpper inte till så många farliga chanser och Sahlin i målet gör det bra matchen igenom. Han står för några matchavgörande räddningar också. Sen är det tålamodet jag nämnde innan, trots att vi inte lyckas göra mål på våra chanser fortsätter vi gnugga på vilket till slut lönar sig.

Laget samlades under lördagen för att gå igenom fredagens match och genomföra en sista träning innan matchen mot VIK.

  • Sen är det så att vi måste spela så som vi kommit överens om annars kommer vi bli straffade där ute. Spelet in i offensiv zon behöver vi fortsätta jobba på, att vi fyller på som vi kommit överens och och således bli ett hot mot mål. Sen handlar det också om ganska basic grejer, inte ta för långa byten och, inte ta onödiga utvisningar mm.

Vi spelade på hemmaplan mot Västerås för ett par veckor sedan, då var vi långt ifrån nöjda hur det såg ut på banan men ikväll är det en ny match.

  • Det kommer krävas att vi är ödmjuka för vår game plan och att vi har korta intensiva byten över 60 min.

Laget släpps inför matchen men Dennis kan ändå avslöja några förändringar.

  • Alexander Falk kommer starta på sex backar och Christopher Bengtsson är tillbaka i spel igen.

FYLL TEMPLET

Vi fick - tack vare alla er där hemma - en härlig inramning i Scaniarinken i fredags med alla häftiga bilder på läktaren. Nu har vi "släppt" biljetter till onsdagens match och fortsatt möjlighet att få din bild på läktaren! Läs mer här om hur du köper en soffbiljett samt laddar upp ditt foto!