Lagbygget 21-22 damlaget

5 maj 2021 11:45

Förra veckan kunde vi presentera både Sarah Åberg som ny huvudtränare och förra säsongens lagkapten Denice Håkansson som förlängde som första spelare inför kommande säsong. Idag kan vi presentera ytterligare pusselbitar på plats.


Damlaget 21/22

LEDARSTABEN

Huvudtränare - Sarah Åberg

NY! Assisterande tränare - Robert Johansson

Team leader / assisterande tränare - Tommy Fransson

Materialare - Mikael Norrgran

MÅLVAKTER

MV 1. Klara Larsson – Klara har trots att hon är 21 år hunnit med 8 säsonger i division 1. Hon är en väldigt explosiv målvakt som är grym i närspelet. På de 84 matcher hon har spelat har hon en räddningsprocent på 94,5. En jätteviktig pusselbit i lagbygget. Detta blir hennes 4e säsong i SSK-tröjan.

MV 2.

BACKAR

B 1. Denice Håkansson - Väldigt viktigt kugge både på och utanför isen. Ledaregenskaper i massor. Lugn och trygg men samtidigt ett oerhört eget driv att vilja bli bättre. Kan spela både back och forward. Bli inte förvånade om ni får se henne göra en Zorro under säsongen. 4e säsongen

B 2.

B 3.

B 4.

B 5.

B 6.

B 7.

B 8.

FORWARDS

FW 1. Kira Kulakova – Ryskt stål som har en kraftfull spelstil och är tuff att möta. Driver alltid på mål och är inte rädd att stå framför mål i trafik. Skjuter hårt och är väldigt träningsvillig. Detta blir hennes andra säsong i SSK.

FW 2. Daria Tsymyrenko – En riktigt frisk fläkt. Hon har en väldigt bra teknik som hon gärna slipar på under ”free ice”. Ambitiös och driven som kommer bli spännande att se henne efter hård sommarträning. Detta blir hennes andra säsong i SSK.

FW 3. Mindy Lindholm – Här har vi en spelare som gillar att ha puck. Hon kan både åka med den själv men gillar också att använda sitt hårda skott. Mindy har ett driv att utvecklas både vad gäller teknik och styrka, hon dyker alltid upp med ett leende på läpparna. Väldigt stark i gymmet. Detta blir hennes tredje säsong i SSK.

FW 4.

FW 5.

FW 6.

FW 7.

FW 8.

FW 9.

FW 10.

FW 11.

FW 12.