NEDSLÄPP: Årets sista hemmamatch!

19 december 2019 13:49

Vi välkomnar er till Scaniarinken en sista gång 2019 för årets sista hemmamatch i Templet!


Det är tajt i tabellen och gårdagens poäng mot Västerås gjorde att vi tog oss allt närmare den berömda åttondeplatsen. Almtuna har vi såhär långt en vinst och en förslust mot under säsongen och nu går vi för nya poäng!

DENNIS BOZIC INFÖR SSK-ALMTUNA

Vi kommer med en skön vinst i ryggen efter övertidssegerna igår mot Västerås. Dennis säger såhär om insatsen:

  • Jag tycker att vi skapar bra med chanser, vi driver bra ingångar. Sen så gör vi ett gott defensivt jobb i fem mot fem-spelet. Tycker att det var en väl genomförd laginsats och alla kämpade verkligen för varandra. Vi har jobbat hårt och fått en högre press på puckföraren, sen har vi har framförallt bättre understöd.

Med Hugo iväg på JVM är Lucas Carlsson som är tillbaka från skada ett mycket välkommet inslag i morgondagens laguppställning.

  • Vi ska fortsätta på inslagen väg så som vi har jobbat, de tio senaste matcherna. Vi fokuserar på vårt spel även om vi såklart har respekt och scoutar farliga detaljer i deras spel.

JULERBJUDANDE I SHOPEN

Eftersom dörren till julen står på glänt bjuder vi på hela 15% rabatt på hela sortimentet i Supportershopen imorgon! Du som handlar för över 200 kr får även en matchbiljett till SSK-Almtuna! 17.00 öppnar shopen!

BILJETT & MAT

Biljetter till matchen hittar du här!

Boka bord i Mollys innan matchen, här!

VI SES I TEMPLET!