Kom i tid till kvällens match!

28 januari 2023 06:24

Scaniarinken är nästintill slutsåld inför kvällens match mot AIK. Vi slår upp portarna 16:30, se till att vara på plats i god tid.


SSK vs AIK, nedsläpp 18:00

Vi har en otrolig kväll här i Scaniarinken framför oss. Hallen är nästintill redan slutsåld och AIK gästar oss för andra gången den här säsongen. Vi har ett revanschsuget lag som kommer göra ALLT för att få med sig tre poäng från kvällens match och vi hoppas på en minst sagt livlig stämning som kan hjälpa till och möjliggöra tre nya poäng.

Med anledning av kvällens (nästintill fullsatta, sista biljetterna hittar du här) hockeymatch gör vi en stor insats för att skapa trivsel och säkerhet i och runt Scaniarinken. För att underlätta för samtliga besökare vill vi informera om följande:

x Portarna öppnar kl. 16:30

x Matchen kommer att starta på fastställd tid 18:00

x Visitation av samtliga

x Kom i god tid, vi räknar med att det blir längre köer än vanligt!

Restauranger och barer

Till kvällens match håller vi öppet i restauranger och barer som vanligt från 16:30. Vi har dessutom adderat en bar i Gallerian för att minska köerna, där är samtliga välkomna (inget förköp krävs).

Vi arbetar med ett syfte och det är att det ska bli så bra säkerhet och trevlig atmosfär som möjligt och vi säger tack på förhand för hjälpen och visat tålamod.

Välkommen till matchen!