Två Stefan till SSK

27 april 2017 16:50

SSK har idag gjort klart med kommande säsongs första nyförvärv och det är två Stefan det handlar om – Stefan Gråhns som ansluter närmast från Västerås samt Stefan Johansson som närmast kommer från AIK. Bägge avtalen är tvååriga.


Mats Waltin kommenterar Stefan Gråhns
- Stefan är en erfaren kämpe som sprider ett bra jädrar anamma i den grupp han ingår i, det är givetvis jättekul att vi nu får hit honom. Han viker aldrig ner sig och är väldigt noggrann i att alltid göra sitt bästa, han är också bra på att hjälpa sina medspelare och kan även skapa poäng på egen hand. Han blir lite av ett riktmärke beträffande en typ av karaktärsspelare som kommer bli oerhört värdefullt för oss. Stefan är också väldigt stryktålig, både mentalt och fysiskt.

Mats Waltin kommenterar Stefan Johansson
- Stefan Johansson står för stabiliteter och erfarenhet i ordets rätta bemärkelse. Han kan spela i alla dess spelformer och är väldigt noggrann i sitt passnings- och positionsspel. En backklippa med andra ord.

Stefan Gråhns i en kommentar
- Även om jag fortfarande är oerhört besviken på hur den förra säsongen slutade är jag givetvis väldigt glad över att vara tillbaka i Scaniarinken och i Södertälje. Till det lagbygge SSK nu gör vill jag bidra med min rutin och den spelstil jag står för, med hårt jobb för att laget ska vinna matcher.

Stefan Johansson i en kommentar
- Det känns otroligt kul att ansluta till SSK, jag känner att jag går till en klubb som har något på gång för framtiden och jag vill vara med på den resan som jag tror att SSK kan göra. Jag hoppas kunna vara med och bidra till framgångar där jag kanske inte är den som gör utsvävningar utan framför allt prioriterar ett stabilt och bra backspel.