Invasion Templet! Detta händer på lördag!

13 februari 2020 12:00

På lördag vankas det hockeyfest i Scaniarinken! Sponsorer och privatpersoner bjuder hela Södertälje på gratismatch. Vi start redan kl 12 med skridskodisco för både stora som små!


INVASION TEMPLET!

Hela Invasion Templet möjliggörs som vanligt genom att företag och privatpersoner ställer upp och bjuder hela Södertälje på gratis inträde! Vill du vara med och bidra till insamlingen klicka här!

På lördag är det ÄNTLIGEN dags för årets gratismatch - INVASION TEMPLET! Det är dags för hockeyfest i Scaniarinken så nu hjälps vi åt att fylla upp Templet till bredden! Sittplatserna är tokslut men boka ståplats, halva klacken är redan bokad! Supporterklubben lovar att det kommer hända spännande grejer i klacken!

Boka ståplats – Kom i tid!

Supporterklubben kommer att anordna ett tifo innan matchen så du som har biljett i klacken, se till att vara på plats SENAST kl 15.00!

Det är först till kvarn som gäller och du kan redan nu se till att boka dina biljetter till matchen HÄR!

Vill du som privatperson vara med och bidra till Invasion Templet?! Såhär stöttar du Invasion Templet 2020:

För varje åskådare som är på plats skänker privatpersoner och företagare följande summa beroende på vilken nivå du väljer. Klicka här för ytterligare information.

Privatpersoner

10-öringen: Namn på SSK:s hemsida & inträde till efterfesten.

25-öringen: Namn på SSK:s hemsida, namn på vepa i arenan samt namn i tackannons i LT & inträde till efterfesten.

50-öringen: Namn på vepa i arenan, namn på SSK:s hemsida, namn i tackannons i LT, inträde till efterfesten, samt en SSK Softy bag (värde 599kr).

1-kronan: Namn på vepa, namn på SSK:s hemsida, inträde till efterfesten, namn i tackannons i LT samt en SSK Softy bag (värde 599kr) samt exklusiva rinkside biljetter där det ingår en exklusiv middag innan matchen för dig och en vän!

Vill du som företag vara med och stötta Invasion Templet?! Kontakta marknadschef Magnus Karlsson: [email protected]

Invasions Lotten!

En speciell 50/50-lott är redan ute för försäljning, potten är redan uppe i ca. 30.000kr!! Lotterna kommer säljas som vanligt under matchen, bara det att vinstsumman kommer vara bra mycket högre än vanligtvis! Går även bra att förköpa på SSK:s kansli innan lördag.

INNAN MATCHEN

Skridskodisco

Succén är tillbaka! Mellan klockan 12-13 är alla familjer välkomna att inleda Invasion Templet genom att värma upp på isen. Vi kör igång med discoljus och discomusik och välkomnar ung som gammal att dansa in hockeyfesten tillsammans fram till kl 13.00 då övriga arenan öppnar. SSKs damlag är dessutom med på isen! Vi bjuder även alla barn på lördagsgodis!

Supportershopen

På lördag öppnar vi shopen kl 12.00! Vi kommer dessutom krydda sortimentet med några spännande nyheter. Eftersom vi bjuder in till hockeyfest i Templet kör vi 10% på hela sortimentet, handlar du för 400kr eller mer är du även med i utlottningen om ett säsongskort till nästa säsong.

För alla barn i Gallerian

Direkt efter skridskodiscot, kl. 13.00, bjuder vi in till pannkaksbuffé i gallerian! För 60 kr äter ni pannkakor och dricker festis, perfekt uppladdning inför matchen. Dessutom kommer Actic och kör ansiktsmålning och det kommer även hända andra spännande saker för barnen. Det ryktas om att det kommer vara en skattjakt i arenan innan matchen för kidsen..

Arenan & restaurang

På lördag öppnar arenan och alla våra restauranger kl. 13.00! Vi har ett fåtal platser kvar i Molly’s så vill du vara säker på att få plats så rekommenderar vi att ni bokar bord redan idag! Här kommer du till bordsbokningen.

Dubbelmatch! SSK:s damlag – Isländska landslaget

Direkt efter SSK-Kristianstad är det dags för damerna att äntra isen! Vi har finbesök i Templet i form av Islands landslag. Det kommer bli en häftig match så stanna gärna kvar efter matchen, damerna drar igång direkt efter!

EFTER MATCHEN

Invasion Templet ska bli en kväll vi sent glömmer. Efter matchen kommer hela laget upp i Gallerian för att träffa fans och skriva autografer. Därefter kommer vi anordna en FET efterfest i RINKSIDE BAR (Åldersgräns 18 år)! Det blir det aktiviteter, happenings och livemusik av partybandet ACTIVE. Ludwig Blomstrand & Christopher Liljewall kommer också och auktionerar ut sina matchtröjor, det vill ni inte missa! Medlemmar i Guldklubben har gratis inträde till festen och biljett ingår även för de företagare och privatpersoner som väljer att stötta Invasion Templet.

Biljettpriset är 100kr, och du kan förboka din biljett till festen HÄR!