Förlust hemma mot Modo
Publicerad: 2022-01-26
Kvällens match blev inte lika jämn som i söndags utan ikväll var det gästerna som förde matchen och fick med sig poängen.

Södertälje - Modo 3-7

Det blev inte en lika jämn match som uppe i Örnsköldsvik i söndags utan det var gästerna som tag i matchen direkt och Riley Woods kunde göra ledningsmålet redan efter fyra minuters spel. Med 11:59 på klockan så kan Albert Sjöberg, efter förarbete från Olsson och Haag, kvittera till 1-1. Två minuter därefter är det återigen gästerna som tar ledningen i matchen genom Sebastian Ohlson. Kort därefter åker Modos David Bernhardt ut två minuter och Nicola Pasic gör 2-2 i pp, ett resultat som står sig in i pausvilan.

I andra perioden kan Modo inom loppet av sex spelade minuter gå ifrån till 2-4 och det är resultatet in i den tredje. Dessvärre är det åter Modo som kommer ut starkast och Josef Ingman kan utöka till 2-5. I pp kommer även 2-6 och även om Daniel Ljungman fick göra första målet i SSK-tröjan och reducera till 3-6 så kommer vi inte närmare ikväll. Modo ska mäkta med ytterligare en kasse och kvällens match slutar 3-7.

Nästa match spelas på bortaplan nu på fredag mot serieledarna Hv71.