Kommande matchvecka och öppettider i SSK-shoppen!

29 november 2020 12:01

Imorgon är det dags för en ny spännande matchvecka nya utmaningar! Efter två veckor utan spel i Scaniarinken kliver vi in i en vecka med hela tre matcher på hemmaplan. Modo är först ut och sedan väntar dubbelmöte mot Västervik lördag och söndag.


MATCHVECKAN

Onsdag 2 december: SSK-Modo 19:00

Lördag 5 december: SSK-Västervik 15:00

Söndag 6 december: SSK-Västervik 15:00

Trots att vi på två veckor inte spelat en enda match på hemmaplan så har den fina formen hållt i sig och tack vare fredagens sköna derbyvinst mot AIK är vi nu uppe i sex raka tre-poängare. Filip Gustavsson har visat prov på en fin form och bidragit till ett lugn i hela gruppen. I fredags stod han dessutom för kanske säsongens snyggaste räddning när han i ett kritiskt läge stod för en galet snygg plock! En annan starkt bidragande framgångsfaktor är den relativt nykomponerande kedjan inehållande Måns Lindbäck, Hugo Gustafsson och Ludwig Blomstrand som hittat kemi ordentligt och är ligans just nu kanske hetaste formation!

Vi inleder med Modo som garanterat är revanschsugna från sist! Västervik som drabbades av Covid-19 fall ska vara spelklara till helgen och vi möter dem både lördag och söndag. Där gäller det att vi får stopp på den fd. DIF-kedjan med bröderna Davidsson och Jonsson-Fjällby. Västervik har seglat lite under redarn men ligger just nu på en femteplats i den HockeyAllsvenska-tabellen.

STÖDBILJETTER

Eftersom vi fortfarande spelar matcherna utan publik är vi otroligt tacksamma för alla som fortsätter köpa STÖDBILJETTER till matcherna. Det gör stor skilland för oss!

SSK-SHOPPEN - ÖPPETTIDER V. 49!

ÄNTLIGEN har vi slagit upp dörrarna till den nya SSK-shoppen på Storgatan 9 (Stadiums gamla lokaler). Butiken är stor och rymlig - vi städar även givetvis kontinuerligt för att ni ska kunna känna er säkra när ni besöker oss. Givetvis har vi även öppet idag söndag mellan kl 11-16, varmt välkomna in!

Onsdag (matchdag!) 2 dec: 10-19

Fredag 4 dec: 10-19

Lördag (matchdag!) 5 dec: 10-16

Söndag (matchdag!)6 dec: 11-16

TIPPA MATCHEN I SHOPPEN

Varje matchdag kommer man kunna besöka SSK-shoppen för att tippa resultat och första målskytt. Vi har gjort 25 mål på de fyra senaste matcherna! Vem blir första målskytt på onsdag mot Modo?! Kom in till oss och tävla - fina priser i potten varje match!

STÖDKLAPPEN

Vi har under hösten (och innan dess givetvis) märkt av vilken otrolig kraft det finns i SSK-supportrarna runt om i stan och i hela landet och det är därför vi tillsammans med er vill hjälpa andra. Julen är i vanliga fall en tuff tid för väldigt många, alla barn har inte ett uppdukat julbord eller klappar under granen. Därför tänker vi nu att vi TILLSAMMANS ska göra julen om möjligt lite ljusare för några familjer runt om i stan. Köp en julklapp, slå in den och märk vem den lämpar sig till (en 5-åring, en 10-åring, en mamma, etc.) och kom och lämna den i julsläden hos oss så ser vi till att de hamnar hos familjer som behöver det! Detta är tillsammans med Södertälje Jourerna som kommer att se till att julklapparna hamnar hos familjer som behöver det.