Linus Videll missar resten av säsongen
Publicerad: 2023-03-04
Den otäcka tacklingen från Modo-spelaren hemma i Scaniarinken den 17 februari blev sista matchen för Linus Videll den här säsongen.

Info från SSK:s fysioterapeut Adam Isik kring skadan på Linus Videll:

– Efter ytterligare utredningar har det visat sig att Linus Videll inte kommer spela mer den här säsongen. Utredningar har skett mer eller mindre dagligen sedan skadetillfället där sportklubbens medicinska team tillsammans med externa experter samarbetat för att hitta en lösning som skulle kunna möjliggöra spel under det kommande slutspelet. Dessvärre släcktes förhoppningarna under gårdagen när de sista utredningarna presenterades. Risk för allvarliga bestående men gör att vidare spel den här säsongen inte är aktuellt.

Detta är så klart väldigt tråkiga nyheter för alla oss som stöttar SSK och allra tyngst är det såklart för Linus själv som fram till igår var inställd på spel till slutspelet. Med det sagt vill vi tillägga att läkningen går bra och Linus mår efter omständigheterna bra, han kommer bli helt återställd och kommer vara redo och starkare än någonsin till nästa säsong, avslutar Adam Isik.

Södertälje Sportklubb