Sista chansen - imorgon stänger anmälan till sommarcampen!

19 juni 2022 10:32

Södertälje Sportklubb tillsammans med Taro Nihei och Mattias Beck, vill vi ge regionens hockeyspelare möjligheter att utvecklas inom ishockeyns grunder för backar, forwards och målvakter. Hos oss i SSK erbjuder vi dig välutbildade ishockeytränare och instruktörer med lång erfarenhet av barn och ungdomsidrott.


Våra instruktörer

Vi använder oss av SSK:s välutbildade junior- och ungdomsledare som instruktörer som för att nämna några, Taro Nihei med gedigen erfarenhet av ungdomshockey och SSK´s egna spelarutvecklare Mattias Beck. På isen kommer du under veckan även att träffa Niklas Grossman som gästinstruktör. Inriktningen under campen är individuell utveckling samt utbildning inom ishockeyns värld.

Utöver SSK-ungdomsledare som tex. Lucas Sandberg, kommer under veckan spelare från SSK:s herr-lag delta och komma med tips till både utespelare och målvakter. I träningsgrupperna kommer instruktörer från SSK:s junior- och ungdomslag att delta som ledare under veckan.

Det kommer att vara målvaktsträning med klubbens målvaktstränarteam varje morgon måndag-fredag. Spelare från SSK´s herrlag kommer dessutom att finnas på is varje dag.

Scaniarinken

Sommarhockeycampen bedrivs i Scaniarinken i Södertälje med tillgång till två ishallar och mycket istid. Träningen under veckan kommer att utveckla dig som spelare och ge dig insikt om dina styrkor och svagheter på isen, men även saker som Fair play, fysträning och kostlära.

Vår målsättning är att vara noggranna med vad som händer inom hockeyn men även skapa en rolig och minnesvärd sommarvecka i SSK:s regi. Gruppledare på och utanför isen under veckan kommer barn- och ungdomsledare från SSK:s egna led att vara.

Träffa NHL-stjärnorna!

På fredagen kryddar vi campen med besök från två NHL- spelare: Jesper Bratt, New Jersey Devils och Oliver Kylington Calgary Flames (Oliver har förflutet i SSK:s organisation U16/J18), sen kommer även före detta NHL- spelaren Johnny Oduya, tvåfaldig Stanley Cup- mästare med Chicago Blackhawks.

Boka!

Läs mer och boka här.