Välkomna på familjematch i Scaniarinken – på söndag kör vi skridskodisco, lekhörna och tv-spelshörna innan SSK-Karlskoga!

8 oktober 2018 15:04

SSK-Karlskoga kl 17.30 på söndag – ta med hela familjen. Vi värmer upp med skridskodisco i Scaniarinken redan från kl 14.00 och därefter har vi Sydpoolens och Pigges Kids corner samt tv-spelshörna med Karategamers i gallerian!


Dags för söndagsmatch igen när Karlskoga kommer på besök. Matchen börjar kl 17.30 men vi maxar dagen till en familjeaktivitet redan från kl 14.00. Då är hela familjen välkomna på skridskodisco i Scaniarinken. Kom och dansa loss på isen till arenans nya häftiga mediasystem! Biljett till matchen ingår för barn under 13 år om de är med på discot.

Efter discot blir det dessutom hamburgarparty i gallerian, där även Actic Sydpoolen är på plats med Pigges kids corner och Karategamers med sin populära tv-spelshörna. Ta med hela familjen!

Boka skridskodiscot, hamburgarparty och hockeybiljett tilll hela familjen enkelt och smidigt via denna länk!

Schema för dagen:

DISCO Kl 14.00 på söndag är det premiär för SSK´s skridskodisco. Alla barn t.o m åk 6 är välkomna på disco på Scaniarinkens is! Medföljande föräldrar är även välkomna på is. Det är ej tillåtet med klubba och puck vid denna aktivitet.

BURGARE Efter discot bjuds det på hamburgefest i Gallerian vid sektion A. För barn ingår förutom entré till discot även en barnhamburgare och festis. Serveringen öppnar kl 15.30

MATCH Alla barn som deltar i skridskodiskot får en gratis biljett till matchen SSK-Karlskoga som börjar kl 17.30. Biljetter till matchen tilldelas på de lugna familjesektionerna C och D.

Är du sugen på att äta något annat är du välkommen att boka bord i Rinkside restaurang eller Mollys sportbar. Boka via länkarna eller ring 070-736 15 71.

Rinkside restaurant

3rätter meny. Förrätt på bord, varmrätt buffé, dessert buffé 385:-/p.p

Förrätt: Cevich på räkor, med mango chili och gurka, med spisbröd

Varmrätt: Kycklingfilé i Tomatsås, gratinerad med Mozarella, serveras med timjansrostade potatishalvor

Dessert: Kladdkaka med bakad vit choklad och frukt colie

**Mollys **

Alacarté :

Mollys Angusburgare pommes colslaw saltgurka 185:- Texas chili med salsa, nachos , gräddfil 180:- Räksmörgås delux 175:-

BUFFE: En rätt på buffé

Kycklingfilé i Tomatsås, gratinerad med Mozarella, serveras med timjansrostade potatishalvor 170:-