Inför onsdagens match mot KIK

29 november 2022 19:23

Senast vi möttes i Scaniarinken stod vi för en fin upphämtning och Linus Videll var inblandad i samtliga mål framåt. Imorgon ställs vi åter mot Kristianstad, var på plats när pucken släpps.


Södertälje - Kristianstad, onsdag 19:00 Scaniarinken

Senast vi möttes i Scaniarinken stod vi för en stark vändning där Albin Carlson sköt 2-2 med tre och en halv minut kvar och sedan avgjorde Filiph Engsund fram till 3-2 på övertid. Linus Videll hade en fin kväll och spelade fram till samtliga tre mål och vi vann skotten med 35-22.

Imorgon gäller det dock att nollställa tidigare prestationer och ha fullt fokus på uppgiften. Förra veckan tog vi fem av nio poäng efter att ha vunnit på bortaplan mot både Almtuna och AIK. Kristianstad kommer med två raka segrar och har lyckats vända sin tuffa förlustsvit. 19:00 släpps pucken imorgon och vi hoppas att just du är på plats.

Biljetter till veckans matcher hittar du här.

JULTRÖJAN

Imorgon släpps äntligen den omtalade jultröjan och det gäller för dig att hänga på låset om du vill lägga vantarna på en. I butiken på Storgatan 15 och på webben släpps tröjorna 10:00, du kommer även kunna få tag på en tröja i shoppen i arenan som öppnar 17:30. Se till att fixa snyggaste julstilen!