NEDSLÄPP: Imorgon väntar hemmamatch mot Björklöven

21 november 2019 19:44

Vi måste skaka av oss gårdagens kalldusch och blicka framåt, imorgon kommer formstarka Björklöven på besök till Scaniarinken.


Ny match redan imrogon och vi får chans att revanschera oss från gårkvällens tredje period.

Dennis Bozic vill se ett SSK med fokus match igenom imorgon.

  • Vi pratade på samma sätt igår som vi gjorde inför tredjeperioden senast hemma mot Tingsryd. Om att vi måste spela tajt i förvarsspelet och inte utsätta oss för onödiga risker. Igår startade vi den tredje med att spela av en utvising men sen tappar vi markeringsspelet och de kan sätta 2-2 målet. Efter det fortsätter vi att ta utvisningar och tillslut får de hål på oss. Det går inte att bortse från att det sker en del misstag ute på isen som leder till mål i baken och igår klarade vi inte av att stoppa blödningen.

Trots en bedrövlig sista peridod finns det saker Dennis tycker att man ska plocka med sig.

  • Vi vet innan att BIK är tuffa att möta och de har gjort det väldigt bra under säsongsinledningen. Jag tycker att vi står upp bra i två perioder och att vi lyckas ha ledingen inför den tredje, men det går inte att blunda för att vi måste genomföra våra tredjeperioder på ett bättre sätt. Imorgon vill vi genomföra matchen mot Björklöven mer konsekvent och det kommer bli en del förändingar i truppen.

Matchen imorgon spelas i Scaniarinken kl 19.00. Du kan köpa din biljett till matchen Här!

Dessutom är det invigning av nya shopen! Där slår vi upp portarna kl 17.30 och förutom nyheter på hyllorna så bjuds det på snittar och alkoholfrittbubbel samt mingel med spelare från dam- och herrlaget! Varmt välkomna!