Ytterligare tre spelare klara

12 maj 2021 17:46

Förra veckan kunde vi presentera de första namnen i damtruppen inför kommande säsong. Lagbygget fortsätter och vi är glada att idag kunna presentera ytterligare tre viktiga förlängningar.


Damlaget 21/22

LEDARSTABEN

Huvudtränare - Sarah Åberg

NY! Assisterande tränare - Robert Johansson

Team manager / assisterande tränare - Tommy Fransson

Materialare - Mikael Norrgran

MÅLVAKTER

MV 1. Klara Larsson – Klara har trots att hon är 21 år hunnit med 8 säsonger i division 1. Hon är en väldigt explosiv målvakt som är grym i närspelet. På de 84 matcher hon har spelat har hon en räddningsprocent på 94,5. En jätteviktig pusselbit i lagbygget. Detta blir hennes 4e säsong i SSK-tröjan.

MV 2.

BACKAR

B 1. Denice Håkansson - Väldigt viktigt kugge både på och utanför isen. Ledaregenskaper i massor. Lugn och trygg men samtidigt ett oerhört eget driv att vilja bli bättre. Kan spela både back och forward. Bli inte förvånade om ni får se henne göra en Zorro under säsongen. 4e säsongen

B 2. Mirey Saado – En väldigt smart spelare som sällan tar fel beslut ute på isen, dessutom har hon ett bra skott från blå. Rutin i massor trots sin unga ålder och väldigt viktigt i tex PK. Hon är trots sin storlek sällan utvisad, ett bevis på hennes hockeysense. 9e säsongen i SSK.

B 3.

B 4.

B 5.

B 6.

B 7.

B 8.

FORWARDS

FW 1. Kira Kulakova – Ryskt stål som har en kraftfull spelstil och är tuff att möta. Driver alltid på mål och är inte rädd att stå framför mål i trafik. Skjuter hårt och är väldigt träningsvillig. Detta blir hennes andra säsong i SSK.

FW 2. Daria Tsymyrenko – En riktigt frisk fläkt. Hon har en väldigt bra teknik som hon gärna slipar på under ”free ice”. Ambitiös och driven som kommer bli spännande att se henne efter hård sommarträning. Detta blir hennes andra säsong i SSK.

FW 3. Mindy Lindholm – Här har vi en spelare som gillar att ha puck. Hon kan både åka med den själv men gillar också att använda sitt hårda skott. Mindy har ett driv att utvecklas både vad gäller teknik och styrka, hon dyker alltid upp med ett leende på läpparna. Väldigt stark i gymmet. Detta blir hennes tredje säsong i SSK.

FW 4. Bim Schalen – En väldigt snabb spelare med ett härligt driv. Både framspelare och målgörare. Jobbig att möta då hon ofta hittar fri is att åka på och har ett lurigt skott. Rutin i massor som blir väldigt viktigt i detta unga lag. 9e säsongen i SSK.

FW 5. Isabella Horvath – Gammal är äldst, eller? En väldigt tuff spelare, stenhård i kroppen och viker aldrig ned sig. Vill vid 34 års ålder fortfarande utvecklas och bli bättre. Både tar och ger smällar och älskar det fysiska spelet. Rutin i massor. 5e säsongen i SSK.

FW 6.

FW 7.

FW 8.

FW 9.

FW 10.

FW 11.

FW 12.