NEDSLÄPP! Inför SSK-BIK!

20 oktober 2020 18:35

Ny match och revansch att utkräva från fredagens match mot BIK! Imorgon tar vi emot dem hemma i Scaniarinken. Du har väl inte missar att vi dessutom öppnar upp Rinkside imorgon?! Hälften av platserna bokade, se till att säkra din plats du också!


BOKA BORD - SE MATCHEN FRÅN FÖRSTA PARKETT!

Vill inleda med att rikta ett STORT TACK till: JN EL, Ljusexperten Södertälje, Supporterklubben samt Ardbo Golv som varit med och sett till att restaurangen är redo för öppning till imorgon! Vi är väldigt tacksamma över det! Har du inte bokat din plats där än är det HÖG tid att göra det NU! Här kommer du till bokningssidan!

SSK-BIK onsdag 19:00

Tre ruskigt viktiga poäng senast hemma i Templet när vi besegrade Tingsryd med 3–2. Imorgon är det dags igen och vi ställs åter mot BIK – där vi föll tungt senaste och har en rejäl revansch att utkräva. Från söndagen tycker Dennis Bozic dock att det finns positiva tendenser att ta med sig framöver.

  • Jag tycker att vi spelar väldigt bra i den första, då håller vi oss till det spel som vi vill spela. Vi har den farten i spelet vi vill ha, nerifrån backar upp i anfall. När vi använder farten på rätt sätt och gör oss spel när vi är spelbara. Även om det fortfarande finns en del att jobba på, vi vill ha ännu mer driv på kassen så vi kan få farligare ingångar. Försvarsmässigt kändes det bra i söndags. Det som blir problematiskt i andra är dels att vi inte lyckas hålla byteslängden nere, då blir vi sårbara. Sen tappar vi för mycket puckar på väg framåt, vi kommer inte tillräckligt samlade. När vi spelar så blir det automatiskt att vi inte kan få till våra byten på rätt sätt heller. Vi har snackat om det, killarna ser ju samma sak. Vi behöver vara ännu mer konsekventa i att komma samlade in i flygande anfall för att skapa farliga chanser., säger Bozic.

Morgondagens match blir dock inte någon helt enkel nöt att knäcka – BIK har nämligen inte släppt in ett enda mål nu på tre(!) matcher.

  • Det är vårt mål att spräcka den målnollan. Senaste matchen hade vi 58–60 % av puckinnehavet men de håller oss alldeles för mycket på utsidan och där görs det få mål. Imorgon behöver vi in på insidan och vinna kamperna framför båda målen. Vi behöver få in fler puckar på mål, spela lite smartare, använda våra backar för att få in puckarna på mål, säger han.

Det är inga stora förändringar i kedjorna inför morgondagen däremot missat lagkapten von Sivers morgondagens fight så Axel Andersson kliver in tillsammans med Andreas Hjelm och Ludvig Jansson är med som sjunde. Blomstrand och Olesen kommer alltså fortsätta tillsammans med Vejdemo som center - kan den formationen vara nyckeln till när att spräcka BIK:s nolla?!

SHOPEN!

Shopen är som vanligt öppen matchdag mellan kl 16-19! Varmt välkomna!