Förändringar på tränarsidan

21 oktober 2019 09:00

Styrelsen kan idag genom ordförande Christer Åberg meddela Ulf Lundberg är entledigad från sina arbetsuppgifter i Södertälje Sportklubb. Vi tackar Uffe för hans insatser i SSK och önskar honom lycka till framöver.


Vi kan idag meddela att Ulf Lundberg inte längre kommer att träna A-laget, Dennis Bozic och Nichlas Falk tar över och delar på ansvaret.

”Vi känner att vi inte har fått ut full potential av den grupp vi har idag. Vi känner att vi behöver göra en förändingr för att tillföra ny energi till gruppen. Dennis Bozic och Nichlas Falk kliver in och får delat ansvar över truppen och vi har fullt förtroende för dem”, säger ordförande Christer Åberg.

”Jag och Uffe har haft en bra dialog under helgen, han har under två års tid lagt ner en enorm energi och kompetens i klubben, vi vill verkligen tacka honom för allt arbete och hans tid i klubben. Vi önskar honom lycka till med framtida uppdrag, säger Christer.

”Det som händer just nu är att vi tittar på vilka möjligheter som finns när det kommer till att tillföra spelare och eventuellt ytterligare tränare till truppen. Pga av den skadesituation som råder så jobbar vi aktivt med att hitta förstärkningar på spelarsidan, men vi utesluter inte heller att det kommer ske förstärkning på tränarsidan" Säger Christer.

Intervju med Dennis och Nichlas kommer i våra kanaler under förmiddagen.