Intensiv matchvecka väntar

23 januari 2023 19:35

Intensiteten och spänningen ökar i takt med att grundseriematcherna blir färre och färre och kommande vecka spelar vi tre tuffa matcher, på lördag hemma i Scaniarinken mot AIK.


Veckans matcher

52 omgångar ska spelas, 36 har redan avverkats. Kommande veckan spelar vi tre tuffa och spännande matcher med start på onsdag mot Kristianstad. Ett Kristianstad som endast är tre poäng från kval, man kan gissa att det kommer bli tufft. Senast vi möttes var årets första vecka och där stod vi för en grymt stark upphämtning och kunde således åka hemåt med tre poäng. Tre poäng är precis vad som gäller på onsdag också.

Därefter laddar vi för fredag - SUPERFREDAG - och bussen rullar mot Västerås, matchstart 18:00. Hur det gick senast mot Västerås? Ja Templet kokade och vi vann matchen med 6-1 och Linus Videll bjöd på hattrick.

På lördag tar vi äntligen emot AIK hemma i Scaniarinken. Senast AIK var på besök var vi 4500 personer på plats i Templet, den här gången går vi för lapp på luckan. Det är redan nu över 3500 sålda biljetter, säkra din plats här!

Vi ses i Scaniarinken!