VI LANSERAR SSK-SHOPPEN I CITY!
Publicerad: 2020-11-25
Nu flyttar vi SSK-shoppen från Scaniarinken till City inför julen. Butiken är stor och rymlig för att kunna säkerställa ett smittsäkert avstånd. Shoppa julens klappar hos oss!

SSK-SHOPPEN FLYTTAR TILL CITY

Det är en tuff och märklig tid för hela världen just nu. Corona-pandemin drog i våras in som en blixt från klar himmel och är just nu vår verklighet. Det betyder att vi behöver anpassa oss och ställa om. När ni inte längre kan komma till oss kommer vi istället till er. Tillsammans med Södertälje City som möjliggjort en lokal mitt i city nu inför julen slår vi på fredag upp portarna till den nya butiken. Vi har slitit hårt och ser framemot att ni kommer och besöker oss. Ni hittar oss på Storgatan 9 (i Stadiums gamla lokaler).

Vi behöver fortfarande hjälpas åt att bromsa smittan så har man minsta symptom så ska man ej vistas ute utan då stannar hemma! Vi har jobbart hårt med detta och butiken är stor och luftig för att ni ska kunna hålla avstånd.

Tack vare vår kära partner InCup så kommer vi bjuda alla våra besökare på kaffe medan de spanar in vilka julklappar som ska inhandlas.

NYA PRODUKTER

Vi har inför den här säsongen jobbat fram en ny kollektion tillsammans med Sport Design Sweden. Vi har massor med fina kläder för att kunna bibehålla den rätta stilen från soffan i vinter.

Vi kommer nu att släppa nya produkter VARJE VECKA fram till jul så det gäller att hålla ögon och öron öppna. Sen gör den så efterlängtade SSK-julsenapen comeback och finns på hyllan inom kort! Tillsammans med Supporterklubben kommer inför julen att lansera ett frågespel "Av supportrar för supportrar!", det kan vi lova er att ni inte vill missa. Vecka 50 bör ni redan nu boka in i kalendern - då släpper vi en hemlig limiterad kollektion. Mer om den senare..

TIPPA MATCHEN

Varje matchdag kommer man kunna besöka SSK-shoppen för att tippa resultat och första målskytt. 20 mål på de tre senaste matcherna gör det dock inte helt enkelt… Vem blir första målskytt på fredag i säsongens första derby mot AIK?! Kom in till oss och tävla - fina priser i potten!

SSK-KLAPPEN

Vi har under hösten (och innan dess givetvis) märkt av vilken otrolig kraft det finns i SSK-supportrarna runt om i stan och i hela landet och det är därför vi tillsammans med er vill hjälpa andra. Julen är i vanliga fall en tuff tid för väldigt många, alla barn har inte ett uppdukat julbord eller klappar under granen. Därför tänker vi nu att vi TILLSAMMANS ska göra julen om möjligt lite ljusare för några familjer runt om i stan. Köp en julklapp, slå in den och märk vem den lämpar sig till (en 5-åring, en 10-åring, en mamma, etc.) och kom och lämna den i julsläden hos oss så ser vi till att de hamnar hos familjer som behöver det!

ÖPPETTIDER

Jobbar du hemifrån eller har flexibla arbetstider? Besök oss gärna under dagarna när det normalt sett inte är lika mycket folk ute och rör sig på stan så hjälps vi åt att minska trängsel.

Vecka 48

Fredag (matchdag!) 27 nov: 10-19

Lördag 28 nov: 10-16

Söndag 29 nov: 11-16

Vecka 49

Onsdag (matchdag!) 2 dec: 10-19

Fredag 4 dec: 10-19

Lördag (matchdag) 5 dec: 10-16

Söndag 6 dec: 11-16

Vecka 50

Onsdag 9 dec: 10-19

Torsdag 10 dec: 10-19

Fredag 11 (matchdag!) dec: 10-19

Lördag 12 dec: 10-16

Söndag (matchdag!) 13 dec: 11-16

Vecka 51

Onsdag (matchdag!) 16 dec: 10-19

Torsdag 17 dec: 10-19

Fredag 18 dec: 10-19

Lördag 19 dec: 10-16

Söndag 20 dec: 11-16

TACK TILL VÅRA FANTASTISKA SPONSORER

Som vanligt hade detta inte varit möjligt utan hjälp från våra fantastiska partners. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till: Södertälje City, TC Företagen, Bröderna Siljendahls Måleri, InCup, Ljusexperten Södertälje, SGV & Davéns.

FRÅGOR

Vid frågor gällande SSK-shoppen, kontakta: [email protected] eller [email protected]

Sara Jonsson