Vi välkomnar F-Secure till SSK

22 september 2020 11:21

Vi är mycket stolta och glada över att presentera F-Secure som vår senaste samarbetspartner. F-secure går in som dräktpartner och kommer med ett förmånligt erbjudande till alla SSK:are.


Vi välkomna vår senaste samarbetspartner F-secure

Nordiska företaget F-Secure går in som partner till SSK med start denna säsong. F-Secure utvecklar internetsäkerhet sedan 1988 och hjälper såväl privatpersoner och företag att hålla sina uppkopplade enheter skyddade så vi kan utforska internet, shoppa, och kommunicera online utan oro. Samarbetet kommer att synas såväl på matchtröjan liksom utanför plan, där alla som stöttar SSK kommer att ges möjlighet att prova på F-Secures flaggskeppsprodukt kostnadsfritt. Väljer man därefter att börja betala för produkten, tillfaller 30% av betalningen till SSK:

  • Vi är oerhört glada och tacksamma att få samarbeta med ett så starkt och etablerat idrottsvarumärke som Södertälje Sportklubb är. Det i kombination med min egna bakgrund i föreningen, gjorde det till ett självklart val att inleda samarbete med just SSK, säger Mikael Herrala, Sales Manager på F-Secure AB.

SSK:s F-Secure-erbjudande

F-Secure SAFE beskrivs enklast som internetsäkerhet för datorer, surfplattor och telefoner. Det prisbelönta säkerhetsprogrammet skyddar dina enheter från virus, trojaner och ransomware så att du och din familj kan surfa på internet utan oro.

Alla SSK:are erbjuds F-Secure SAFE kostnadsfritt i 3 månader. Efter 3 månader får du ett rabatterat erbjudande för förlängning. Väljer du att förlänga, tillfaller 30% av betalningen till SSK. Samma sak gäller alla eventuella kommande år om du förlänger, så länge SSK och F-Secure har ett samarbete. Klicka här för att komma till erbjudandet!

  • Oerhört roligt att ett av Finlands ledande varumärken har visat ett intresse och vilja att få samarbeta med just oss. Avtalet är bra för både föreningen och våra fans och vi ser fram emot att fortsätta vår resa, tillsammans med F-Secure, säger klubbdirektör Robert Andersson.

Vi önskar F-Secure varmt välkomna till SSK!