Sahlin vaktar vidare!

19 januari 2017 16:30

SSK har idag kommit överens med Alexander Sahlin om ett kontrakt för säsongen 2017/2018, Sahlin är därmed den första spelare ur befintlig trupp man förlänger avtalet med. Det nya kontraktet är på 1+1 år.


Mats Waltin kommenterar
- Sahlin har haft en härlig utveckling i SSK och verkligen förtjänat det förtroende han har fått. Han har visat sig bli en av våra verkliga stöttepelare som visat klass och stabilitet sett över tid där jag lägger in hans spel under förra säsongen och denna säsong i mina värderingar. Det är med stor glädje vi nu kan konstatera att Sahlin förlängt med oss, han är en av de viktigaste bitarna i lagbygget för nästa säsong. Vi är ju nu vid den tidpunkten på året där man som lag är mitt uppe i en oerhört viktig del av säsongen men där är även långsiktigheten viktig och att vi kan bygga vidare med de spelare vi känner ska vara navet i vårt SSK. Lagbygget för nästa säsong fortlöper nu undan för undan.

Alexander Sahlin i en kommentar
- Jag har inte haft några andra planer än att vara kvar i SSK, jag trivs jättebra med allt kring klubben och jag känner mig otroligt glad över att ha ett kontrakt klart för nästa säsong med SSK. Jag känner att jag utvecklats mycket under min tid i föreningen framför allt när det gäller styrka men också mentalt och sedan har jag fått ett stort förtroende som gett mig ett lugn i mitt spel.