Skoda Trophy 2020

27 maj 2020 09:00

För tredje året i rad har det blivit dags för oss att bjuda in till hockeyfest i Scaniarinken - Skoda Trophy! I september gör sex stycken klassiska lag upp om äran och i prispotten finns även imponerande 101 000 kr!


Skoda Trophy 2020

Äntligen kan vi stolt presentera Skoda Trophy 2020 som för tredje året i rad arrangeras i Scaniarinken den 3-6 september (SSK-Brynäs tjuvstartar med en match den 28/8)! Lagen kommer utöver äran även att fightas om en prissumma på 101 000 kr!

Nytt för i år är att vi utökar turneringen från fyra till sex lag, varav fyra SHL-lag.

Vi är väldigt glada för att det fina samarbetet med Skoda fortsätter och att de väljer att vara huvudsponsor till turneringen. Skodas märkeschef Erik Orendy säher såhär:

"Skoda Trophy har blivit en återkommande aktivitet som genom åren har blivit ett fantastiskt bra sätt för Skoda Stockholm och Skoda Södertälje att stötta den lokala hockeyn samt även aktivt hjälpa till att visa för omvärden att Södertälje är en fantastisk stad med en gedigen hockeytradition. Att vara huvudsponsor för det här eventet är både en ära och ett sätt för oss att ge något tillbaka till både SSK och Södertälje som stad."

Lagen som deltar i Skoda Trophy 2020 är:

Södertälje SK

Leksands IF

Djurgårdens IF

Brynäs IF

Malmö Redhawks

Västerås IK

Sportchef Mikael Samuelsson ser framemot turneringen och säger såhär:

"Väldigt roligt att få hit en så pass bra nivå på lag som årets upplaga innehar. För vår del - rent sportsligt - så blir Skoda Trophy en bra värdemätare eftersom vi ställs mot förstklassigt motstånd. Där kommer vi få ett tidigt svar på vart vi står som lag och hur vi kan mäta oss mot SHL-motstånd. Vi välkomnar den utmaningen och ser framemot turneringen."

SPELSCHEMA Skoda Trophy:

Grupp 1:

Fredag 28/8 19.00 SSK-BIF

Torsdag 3/9 17.00 DIF-BIF

Lördag 5/9 15.00 SSK-DIF

Grupp 2:

Torsdag 3/9 20.00 MIF-LIF

Fredag 4/9 19.00 VIK-LIF

Lördag 5/9 19.00 MIF-VIK

Allting avgörs i ett slutspel söndag 6/9

Precis som förra året så är Aftonbladet på plats och sänder samtliga matcher!

Biljetter

De som har säsongskortspaket all inclusive har fri entre till hela turneringen, har du inte säkrat din plats än gör det NU! Mer info kring lösbiljetter kommer inom kort.