TEMPLET FULLSATT - NU GÅR VI FÖR PUBLIKREKORDET!

3 mars 2021 13:02

Att fylla Templet tog knappt två dygn och därför höjer vi nu målsättningen och siktar på att slå publikrekordet på 11.079 personer. Är det möjligt?! ICA Maxi Vasa Handelsplats väljer också att slänga in ett riktigt magiskt pris i potten!


TEMPLET FULLSATT - NU GÅR VI FÖR PUBLIKREKORD!

FULLSATT! Scaniarinken är nu fylld till bredden och lite till med 6.500 biljetter sålda! Och efter att ha överträffat förväntningarna fullständigt ställer vi nu in siktet på publikrekordet i Scaniarinken som lyder på 11.079 personer. Som en extra morot kommer vår samarbetspartners ICA Maxi Vasa Handelsplats att skänka en matcheck motsvarande det antal sålda biljetter vi landar på. Detta innebär att slår vi publikrekordet så lottas en matcheck på över 11.000 kronor ut bland de supportrar som köpt soffbiljetter!

Köp soffbiljett

Soffbiljetterna till Hockeymanifestationen kostar 25kr/st och du väljer själv hur många biljetter du vill köpa. Den initiala målsättningen var att sälja 6.250 biljetter vilket är den nivå sponsorerna engagerat sig för att matcha i det här projektet. Efter det senaste dygnets uppvisning i klubbkänsla siktar vi mot publikrekordet i Scaniarinken som är från 1972 och lyder på 11.072 personer.

Varje biljett kommer även att omvandlas till en lott i ett lotteri av finfina priser som kommer att lottas ut under lördagens match. Ju fler lotter/biljetter du köper desto större är dina chanser att vinna.

Prisbordet ser alltså ut så här:

– En vinnare får en Matcheck ICA Maxi Vasa Handelsplats

– Två vinnare får säsongskort till säsongen 21/22

– Två vinnare får en äkta matchtröja från säsongen 20/21

– En vinnare får en helkväll i Rinkside för dig och en gäst”