SSK-TV: Måns Lindbäck förlänger – kvar i SSK två år till: ”Vill vara en bidragande faktor den dagen SSK går upp i SHL”

5 februari 2019 13:12

Han jobbar, sliter och ger alltid 100 %. Nu står det klart att Måns Lindbäck blir kvar i SSK i ytterligare två säsonger.


Välkomna på nästa hemmamatch SSK-Karlskoga onsdag 6 februari - boka biljett här!

Trots att han bara är 22 år har hunnit med många matcher i SSK-tröjan.

– Han är en väldigt lojal spelare som bidrar med mycket hjärta och hårt jobb. Han har varit många år i klubben nu är viktig för laget och det är roligt att han blir kvar två år till, säger huvudtränare Ulf Lundberg.

Måns Lindbäck kom till klubben som junior och har nu gjort sju raka säsonger med klubben. Och minst två till ska det bli. Han har i dagarna kritat på ett nytt kontrakt för de kommande två säsongerna.

– Det är såklart jätteroligt. Jag trivs bra i Södertälje, jag har varit här länge nu och det ska bli skoj med två år till. Jag vill vara en hårt jobbande spelare som är en bidragande faktor till framgången den dagen SSK går upp i SHL. Det är ett mål som Södertälje har och det är det mål jag har med min utveckling. När vi väl går upp ska jag vara så redo som möjligt, säger Måns själv om kontraktet.

Mer info om Måns Lindbäck här:

Nyheten om Måns Lindbäcks förlängning avslöjades i dagens Studio SSK där han själv kommenterade förlängningen. Även comebackande Nicklas Grossmann gästade Studio SSK. Kolla in reprisen här!