SSK dam inkasserade ny vinst på bortaplan!
Publicerad: 2020-01-13
Under söndagen spelade SSK dam borta mot Kallhäll och inkasserade tre nya viktiga poäng i toppstriden!

Veckans andra och sista match spelades igår på bortais mot Kallhäll, en match som vi på förhand borde få med oss tre poäng ifrån. Vilket är percis vad som händer också, Silvia Bjorgvinsdottir visade varför hon leder den internapoängligan och stänkte dit hela fyra mål i en match som slutade imponerande 0-9!

Första perioden blir en urladdning av bortalaget och formationen med Silvia, Sunna, Daniella tillsammans med Denice och Matilda har stundtals lekstuga ute på isen och ligger bakom samtliga 6 mål i den första perioden.

I den andra perioden spelar vi inte med samma fart och diciplin som vi gör i den första, långa anfall men det blir ganska uddlöst. Trots det gör Silvia mål, sitt 25e för säsongen!

Den tredje perioden blir långt ifrån spännande, vi kliver in med självförtroende och en ledning med 0-7. Vi lyckas ändå göra 2 mål och Klara håller tätt bakåt, det börjar bli till en trevlig vana.

3 viktiga poäng i toppstriden. Extra roligt att vi kan spela på 20+1 hela matchen där alla verkligen är med och bidrar.

Kallhäll-SSK 0-9

Skott: 20-55

Mål: Silvia Bjorgvinsdottir (4), Sunna Bjorgvinsdottir, Denice Håkansson, Matilda Nylén, Beatrice Hjälm och Sissi Didriksson.