Ivarsson förlänger kontraktet till 24/25!
Publicerad: 2023-01-11
Vi kan idag glädjande meddela att backen Johan Ivarsson förlänger sitt kontrakt ytterligare ett år och blir SSK trogen till 2025.

IVARSSON FÖRLÄNGER

Vi är glada och stolta över att kunna presentera en viktig förlängning inför kommande lagbyggen. Backen Johan Ivarsson anslöt inför säsongen till SSK efter spel i finska TPS och nu står det klart att han blir SSK trogen ytterligare två säsonger.

Sportchef Emil Georgsson säger så här:

– Ivarsson har varit bra för oss hela säsongen och det är superkul att han tror på det vi gör och att han ser samma resa som vi gör för SSK. Att han vill vara med på den resan. Alla vet ju om förutsättningarna vi har som Hockeyallsvensk klubb och det vi kan göra är att försöka försvåra så mycket som möjligt för både han själv, att han får det så bra han bara kan ha det. Sen också förvåra för de SHL-klubbarna som jagar honom, att det blir tuffare för dem på så sätt.

Även huvudtränare Magnus Bogren betonar vilken viktig kugge backen är:

– Han bidrar med mycket för laget både på och utanför isen. På isen ser vi ett hårt jobb och en spelare som alltid är rejäl i spelet. En kille som tävlar i allt, varje dag. Han ställer höga krav på sig själv och på sin omgivning vilket vi uppskattar. En väldigt bra länk mellan oss och laget. Han sätter nivån varje dag och han är inte rädd att ställa krav på oss ledare. Han säger vad han tycker och det är något jag uppskattar otroligt mycket. 3–4

Södertälje Sportklubb